SE VORES NYE HUS DEL 4 – SOVEVÆRELSET

dreams-uro-droemmefanger

Og så blev det tid til, at vise soveværelset. Har I mon fulgt med i min lille “house tour” herinde? Hvis ikke, kan stuen ses her, køkkenet her og Elliots værelse her.

Jeg elsker mit soveværelse! Det er blevet så fint og hyggeligt og det oser af romantik. I hvert fald hvis du spørger mig ; ) jeg er særligt vild med det lille hyggelige hjørne med skrivebord og spejlet. Farverne er så gode sammen og så elsker jeg jo bare træ!

home-office-hubsch

vores-sovevaerelse-hubsch-lidt-skab

vores-sovevaerelse-hubsch

vores-sovevaerelse-skabe

Og her ville jeg jo så gerne have vist et par pæne, nylakerede negle, men på denne måde er det jo egentlig også mere ægte. Hvem har også tid til, at ligge neglelak og rent faktisk holde det ved lige?! Haha. Nå, men egentlig ville jeg bare vise jer vores store skabe, hvor der er plads til masser af opbevaring og alt vores tøj. Vi har i alt fem skabe – det sidste er på venstre side af døren. Tør I gætte på, hvor mange af skabene der er mine og hvor mange mændene i huset har? ; )

sovevaerelse-droemmefanger

vores-sovevaerelse-seng-og-hubsch-lampe

Og så et lille glimt af vores store samsovningsseng, hvor vi alle fire sover. Soveværelset er faktisk det største værelse vi har og det er helt bevidst, da der jo skulle være plads til at vi alle kunne sove der. Vi har en dobbeltseng og en åben tremmeseng. Døren I ser åbner op til det “store” badeværelse, som altså er i forlængelse af soveværelset.

Jeg er så vild med graviditetsbilledet, hvor vi alle fire er på – Elliot i maven vel og mærke. Jeg havde lidt svært ved at placere det i huset, fordi at vi jo har meget lyserødt i stuen, men det hænger faktisk perfekt lige der, for på den måde kan jeg ligge og kigge på det og mindes, når vi putter drengene om aftenen. Jeg bliver altid lidt rørt og glad indeni, når jeg kigger på det <3

Nu får jeg nok en masse spørgsmål omkring vores samsovning og putterutiner, så jeg linker jer lige videre til et par indlæg jeg tidligere har skrevet:

Sådan samsover vi herhjemme

Sådan foregår nætterne hjenme hos os

Skal mine børn så sove på eget værelse nu?

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Simone

  Hvor er det smukt og roligt! Hvor er det fantastiske skrivebord fra?😍

  1. Cellina Martinna

   Tak! Det fantastiske skrivebord er fra Hübsch 😉

 2. Sussie

  Ej hvor lækkert. Hvor søren er de lækkre klædeskabe fra?

  1. Cellina Martinna

   Trige Køkkenet i Lystrup, Aarhus 😉

 3. Nanna

  Jeg er på jagt efter lige præcis sådan en tremmeseng, hvor er jeres fra? 😊

  1. Cellina Martinna

   Det er en IKEA tremmeseng, hvor den ene side er taget af 🙂

Skriv et svar