SE VORES NYE HUS DEL 1 – STUE OG SPISESTUE

stue

Ej, hvor har jeg bare ventet længe på dette øjeblik, hvor jeg kunne dele vores nye hjem med jer! Selvom vi har boet her i et par uger nu, har jeg tænkt at jeg først ville dele billeder af stuen, når den stod helt færdig. Jeg har nemlig ventet på, at jeg skulle få en helt særlig gæst – nemlig @krea_pernille, som mange kender for hendes lyserøde og fine univers på Instagram. Hun står også bag den populære webshop Livink.dk.

Allerede i starten af året skrev jeg til søde Pernille, om hun kunne tænke sig at hjælpe mig med, at indrette vores nye hjem og det ville hun heldigvis gerne! Jeg har altid været enormt inspireret af hendes univers, så jeg blev SÅ glad for, at hun gad og hjælpe mig med, at skabe det helt perfekte hjem til os – som oser af hygge, hjemlighed og kærlighed. I går kom hun så herhjem og brugte ellers hele dagen på at hjælpe os med, at komme godt på plads. Hun havde også hendes søde veninde med til at hjælpe og jeg havde fået min lillesøsters kæreste, Andreas, til at hjælpe med at hænge op og min lillesøster var også en stor hjælp. Min mor havde jeg fået til, at lave hendes altid lækre mad og hun var den gode værtinde, som altid! Så jeg kunne faktisk bare slappe af og gå rundt og fornemme efter, hvad jeg godt kunne lide. Jeg vil ikke fortælle så meget mere om dagen i går, da De Unge Mødre faktisk var med i hele processen, så I kan jo se med, når det bliver vist på Kanal 4 her i løbet af efteråret ; ) vi havde den dejligste dag og jeg er SÅ taknemmelig for alle de dejlige mennesker omkring mig, som altid møder op og hjælper til, hvor de kan. Og Pernille er bare et af de skønneste væsner altså – så omsorgsfuld, varm og altid positiv. Endnu engang TAK for din kæmpe hjælp, Pernille ❤️

Nu kan jeg ikke trække den længere! Her kommer første del af vores bolig, som altså står helt færdig – vores stue og spisestue, som faktisk bare er ét stort rum. Jeg tænker at jeg løbende vil poste indlæg, hvor jeg deler billeder af de forskellige rum. Næste gang viser jeg vores smukke køkken, som Pernille også bare lige satte sit magic touch på! Jeg glæder mig så meget til at vise jer det hele.

blomst
Simpelthen den smukkeste buket, Pernille havde med til mig i går. Den pynter så fint!

spisebord  stue-blomst-og-boernehjoerne

elliot-minifabrikken

Som I nok kan fornemme på billederne vægter jeg ret højt, at det er enkelt, men også hyggeligt (og nemt at gøre rent!). Det har dog altid været vigtigt for mig, at der også skulle være lidt til børnene i stuen og derfor har jeg fundet disse fine ting, som giver et rigtig hjemligt udtryk, synes jeg. Man må godt kunne se, at der er børn i hjemmet, men det må jo også godt se pænt ud, hvis du spørger mig ; ) selvfølgelig tager de også deres legetøj fra værelserne med ud i stuen engang imellem og det er også helt okay. Men på denne måde er der også altid lidt til dem.

stue-detaljer

stue-laenestol-og-kurve
Og så mit elskede lærred af drengene, som jeg jo bare slet ikke kan få nok af! Det kommer så meget til sin ret på denne væg, da det faktisk er den første væg man ser, når man træder ind i stuen. Det billede er helt unikt for mig, og det er jo selvfølgelig fordi at det er mine drenge, som er derpå. Jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om noget eller nogen, jeg hellere vil dekorere min stue med, end et billede af disse to små fyre. Jeg elsker det billede! Det er Little Angels by Medine, som har taget det tilbage i oktober sidste år. Hun er så dygtig og det er også hende, som har taget mine graviditetsbilleder. Jeg har faktisk også fundet et rigtig smukt sted at hænge graviditetsbilledet, hvor vi alle fire er på, men det må I vente lidt med at se. Medine hører til i Randers og har lige nu ledige tider <3 I kan finde hendes Facebookside her og hjemmeside her.

Nå, hvad synes I om det hele? Havde I forestillet jer, at jeg ville ende med at bo sådan og at dette var min stil?  Jeg elsker hygge, lyskæder, kobber lamper, blonde gardiner og kurve, men jeg er også vild med den lidt mere enkle og minimalistiske stil, med hvide overflader og grå nuancer. Jeg synes dog at det er blevet kombineret ret godt! Det er jo virkelig min drømme stue og det lever fuldstændig op til alle de tanker og idéer, jeg har gået med det sidste års tid, så I kan nok forestille jer, hvor lykkelig jeg er lige nu..

Følg eventuelt med på min Instagram @cellinamartinna, hvor jeg løbende poster billeder af vores hjem, små hverdagsøjeblikke og vores liv generelt.

Dette indlæg har 24 kommentarer

 1. Iben

  Det er bare sådan et super hyggeligt stue samt spisestue 😍😍

  1. Cellina Martinna

   Tak! 🙂

 2. Iben

  Det er bare sådan et super hyggeligt stue samt spisestue 😍😍
  Hvor er uret fra samt de runde “hylder” du har drengens legetøj i ?

  1. Cellina Martinna

   Uret er fra BoShop i Aarhus og de runde kupler er fra minifabrikken.nu 🙂

 3. Stine

  Hvor ser det godt ud. Hvor er din foldemsdres fra? 🙂

  1. Cellina Martinna

   Bilka 😉

 4. Kristina

  Hvor er det dog blevet hyggeligt! Har glædet mig til at se hvordan jeres hus endelig var blevet indrettet, og hvor er det bare hyggeligt og enkelt! Jeg er vild med det 😀 især det ”lille” hyggelige hjørne med billedet af dine drenge, stolen og lampen.

 5. kristina hoffmann

  Jeg har glædet mig til at se indretningen af jeres hjem. Hvor er det dog blevet hyggeligt og enkelt, det er jeg virkelig vild med! Især det ”lille” hjørne med billedet af dine drenge, lampen og stolen. 😀

  1. Cellina Martinna

   Tak! Det hjørne er jeg også særligt glad for <3

 6. Nanna

  Hvor bor I bare fint! Jeg har selv to små drenge med samme aldersforskel som dine, og jeg vil mega gerne vide hvor de super fine runde legetøjs-opbevaringsting i træ med glas du har til at hænge på væggen? Du virker virkelig som et dejligt og behageligt menneske, og du har b.la. været én ud af mange inspirationer til at min lille familie og jeg er blevet veganere

  1. Cellina Martinna

   Hej Nanna! Tusind tak for det, det er jeg meget glad for at høre <3 kuplerne er fra minifabrikken.nu 🙂 god aften!

 7. Miemei

  Hvor er de fine kupler fra til legetøjet?

  1. Cellina Martinna

   Minifabrikken.nu 🙂

 8. Mette Windeballe

  Hej cellina martinna. Sikke et fint hjem i har fået. Hvor har du købt dit Spisebord? Vh Mette 😊 PS dine drenge er så søde 😍

  1. Cellina Martinna

   Hej Mette! Tak for din kommentar <3 mit spisebord er et hjemmelavet plankebord 🙂

 9. Kathrine

  Hvor er det super fint 🙂
  Hvor er den store hvide vitrine fra?

 10. Kathrine

  Hvor er det super fint 🙂
  Hvor er den hvide vitrine fra?

  1. Cellina Martinna

   Direkteimport 🙂

   1. Kia Andersen

    Kære Martinna

    Hvilken bredde har det vitrineskab i har købt? Det er simpelthen så fint!

    De bedste hilsner

    Kia Andersen

 11. Sarah

  Det er en mega fed stue du har fået lavet! 😀😄 Hvor er dit flotte tæppe og din lænestol fra??😊

 12. Sarah

  Det er en mega fed stue du har fået dig der! Hvor ser det bare godt ud 😉
  Hvor er dit flotte tæppe og din lænestol fra?

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak 🙂 tæppet er fra Hübsch og lænestolen fra Biva.

 13. Janni

  Hej Martinna.
  Hvor er jeres spisebordsstole fra? De er virkelig fede! Men er det upraktisk at de er hvide? Jeg tænker mest på ridser, og sådan noget…?

 14. Bente

  Hvor er jeres gulv fra og hvad hedder det? Det er virkelig fint??

Skriv et svar