SE VORES NYE HUS DEL 2 – KØKKENET


meraki-opbaskeboerste-bambus-hubsch-kokosolie

Jeg har virkelig også glædet mig til, at vise jer vores nye køkken! Det har bare været så tomt indtil nu, så der var ikke så meget at vise frem, andet end de hvide skabe og skuffer. Meningen har dog hele tiden været, at der skulle hygges rigtig meget om køkkenet, fordi at vi jo har valgt et meget klinisk køkken, kun med hvide overflader. Så jeg har glædet mig til at pynte det og sætte mit helt eget præg på det, med flotte planter, tavler og andet nips. Jeg synes det er blevet så fint og jeg elsker at lave mad der. Køkkenet er husets hjerte og jeg synes det er så vigtigt, at det er et sted man har lyst til at være – at det er indbydende og let at gå til.

fulde-spisestue

koekken-detaljer

koekken-fra-spisebord-af

koekken-med-blender

koekken-laenestol-og-laerred

Køkkenet er fra Trige Køkkenet i Lystrup, Aarhus og er tegnet af min dygtige far.

Se også del 1 hvor jeg viser vores stue/spisestue og stay tuned, jeg tænker nemlig at vise jer Elliots værelse næste gang <3

I må ha’ en fantastisk weekend : )

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Camilla

  Var det ikke et delehus med din søster i havde lavet? Har i så hver jeres køkken og generlt hus og så en fælles stue eller hvordan??☺

  1. Cellina Martinna

   Jo, det er ligesom to “lejligheder” i et stort hus. Det eneste vi deler er fælles entré og teknikrum og så selvfølgelig alt udenfor 🙂

 2. Anna Riis

  Hej, hvor er mærkaterne på dine krydderiglas fra? 🙂

  1. Cellina Martinna

   Hübsch ☺️

Skriv et svar