SE VORES NYE HUS DEL 5 – DET LILLE BADEVÆRELSE/GÆSTETOILET

lille-bad-haandvask-livink-moodcups

Vi har to badeværelser i nye hjem – ét i gangen imellem drengens værelser, der bliver brugt som gæstetoilet og så har vi et lidt større badeværelse, som jo hænger sammen med vores soveværelse og derfor er lidt mere privat.

lille-bad-trip-trap-reol
Jeg tænkte at gæstetoilettet skulle holdes meget enkelt og neutralt og der er derfor ikke fyldt så meget derind. Synes dog det giver et ret sødt udtryk, at der står en lille badeand og at der er håndklæder i drengenes højde, så de selv kan tørre hænder efter toiletbesøg. En anden ting er så, at det ikke er så praktisk, når man har en lille pilfinger på knapt et år, men skidt pyt, døren er jo altid lukket derud alligevel ; )

lille-bad-livink-citater

Og så selvfølgelig sjove citater, så man kan give sine gæster et lille smil på læben. Selv et behageligt toiletbesøg skal gæsterne altså have, når de er hjemme hos os. Åh, jeg gør min mor stolt lige nu. Haha! Det er forresten fra LIVINK.dk

Næste gang viser jeg jer vores store badeværelse! : )

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Line

    Det ser rigtig lækkert ud, hvor er spejlet fra? 🙂

    1. Cellina Martinna

      Trige Køkkenet i Lystrup, Aarhus 🙂

Skriv et svar