SE VORES NYE HUS DEL 7 – MILANS VÆRELSE

13
S
å blev det endelig tid til, at vise jer Milans værelse! Det tog lidt længere tid for os, at komme ordenligt på plads derinde, da vi ventede på at hans seng skulle komme.. Selvom han ikke sover i den, har den skabt SÅ meget hygge derinde – vi sidder tit og leger i den eller ligger og læser en bog og det er altså virkelig rart med sådan et hyggehjørne, hvor man bare kan slænge sig.

14

milans-boernevaerelse-1
D
er er bevidst ikke fyldt særlig meget ind på hans værelse, da vi har brugt Elliots værelse som “opbevaring” til alt legetøjet. De leger nemlig mest derinde.. Milans værelse er jo fyldt med lille LEGO og det vil Elliot allerhelst have i munden. Men Milan går tit derind og leger selv eller tager en af fætrene med. Jeg tror at det passer Milan meget fint, at der ikke er så meget derinde, udover hans yndlings legetøj. Han kan nemlig (mærkeligt nok) godt lide, at hans værelse ikke roder.. haha, gad vide hvor han har det fra?!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12
Min lille glade dreng, som elsker at sidde og fordybe sig i leg, på hans helt eget værelse. Han er så stolt, når han viser det frem. Lille, store Milan mus <3

Se også vores stue / spisestue her – køkkenet her – soveværelset her – det lille badeværelse her – det store badeværelse her og Elliots værelse her

.

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Michela

  Hvor er det bare Fint! Hold da op !🙌🏼❤️

 2. K

  Så fint!😍 Nu har jeg læst det gennem to gange og jeg kan ikke se hvor den fine reol er fra?😊

  1. Cellina Martinna

   Det var en udstillingsmodel fra Idé Møbler, ved desværre ikke om de har den længere.. 🙂

   1. K

    Jeg siger tusind tak for svar😊

Skriv et svar