SE VORES NYE HUS DEL 3 – ELLIOTS LEGEVÆRELSE

elliot-paa-hans-vaerelse

Som lovet kommer der her en masse billeder af Elliots værelse. Det er godt nok ikke et helt traditionelt børneværelse, da der jo af gode grunde ikke står en seng derinde. Drengene sover inde hos os og det bliver de ved med, indtil de selv ytrer ønske om andet. Faktisk kan man heller ikke rigtig kalde det for “Elliots værelse”… Milan leger mindst ligeså meget derinde og faktisk er det blevet det rum, som bliver leget allermest på.

Jeg overvejede til at starte med, slet ikke at kalde det for den ene og den andens værelse og så bare opdele det på den måde, at der skulle være lille LEGO på det ene værelse og LEGO duplo på det andet og babylegesager. Så var der jo i hvert fald ét sted, hvor vi vidste at Elliot ikke ville tage små ting i munden. Men det betød alligevel meget for Milan, at han kunne vise sit værelse frem og at han havde et sted, som var hans helt eget, men det er alligevel blevet sådan, at de små dele er på Milans værelse og alle andre (baby)legesager på Elliots. Og det fungerer rigtig godt. Elliots værelse bliver brugt dagen lang og døren står altid åben derind. Det er helt sikkert også det værelse, der er lagt mest hygge i. Milans værelse bliver brugt overraskende lidt, men på et tidspunkt skal det også have en kærlig hånd og hygges lidt om. Det venter vi lige lidt med..

kurve-og-minifabrikken

milan-og-elliot-hygger-paa-vaerelset

elliot-vaerelse-batman-plakater-og-kurve

elliot-vaerelse-tippitelt

elliots-vaerelse-batman-plakater

elliots-vaerelse-kurve-og-minifabrikken

Det er så hyggeligt derinde. Særligt når det bliver lidt mørkere hen af dagen og vi tænder lyskæderne. Jeg tænker egentlig ikke det gør så meget, at der er god plads og lidt bare vægge. Alle forældre ved, hvor hurtigt et børneværelse bliver fyldt op! Bare tænk på alt det (undskyld) crap de får, i løbet af året, både til fødselsdage og jul. Bevidst vil jeg ikke fylde mere derind, for jeg ved at det nok skal komme hen af vejen. Der er alt det, de har brug for lige nu – mega meget LEGO duplo, traktorer, biler, BRIO tog, et legekøkken med legemad, en tipi med bamser og tæpper og en hylde fyldt med bøger. Drengene elsker det og fætrene inde ved siden af trækker også altid ind på det værelse, når de er herinde. Det er virkelig hyggeligt <3

Hvordan bruger jeres børn deres værelser? Og hvad har I af overvejelser omkring indretning og hvor meget og hvor lidt der skal fyldes ind? Lad mig endelig høre. Jeg elsker at blive inspireret : )

Se også vores nye stue / spisestue her og køkkenet her

 

 

Dette indlæg har 21 kommentarer

 1. Dianna

  Det er et super flot værelse! Jeg tænkte på, hvor den fine traktor og bogstaverne er fra? ☺

  1. Cellina Martinna

   Tak! Det er fra Minifabrikken.nu 🙂

 2. Iben

  Ej hvor er det bare hyggeligt og dejlig rolig farver du har benyttet 😍

  1. Cellina Martinna

   Tak! Jeg synes også farverne er blevet ret gode! 🙂

 3. Eva

  Det ser super hyggeligt ud, det har du/i gjort rigtig godt.

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak! 🙂

 4. Patricia

  Jeg har tvillinger på 2 år. De sover på samme værelse på omkring 15 kvm. Vi er presset med pladsen derinde og med hvert sit køn kan man ikke pusse nusse omkring 1 farve. Så vi har kørt meget pastel farver, luftballoner, hvide hylder spækket med ting til legekøkkenet, stuva opbevaringsbænk med plads til de mere pigede og mere drengede legetøj, ovenpå er der garage med alle bilerne, traktor, gravko osv. Og en masse unisex plakater med skønne motiver og deres navne 😊

  1. Cellina Martinna

   Det lyder da vildt hyggeligt! Jeg får helt lyst til at se billeder 😉

 5. Louise

  Hvor er det fint👍🏻😊
  Tænkte på hvor opbevarings”poserne” og kurvene er fra? Samt hylderne?

  1. Cellina Martinna

   Hylden er fra Søstrene Grene. Søgræs kurvene er fra BoShop.dk, de mintfarvede kurve er fra Netto og den i sort/hvid fra LIVINK.dk 🙂

 6. Kristina

  Hvor er dine fine fletkurve fra😍

  1. Cellina Martinna

   BoShop i Aarhus, tror vist nok at de er fra House Doctor 🙂

 7. Kathrine

  Lækkert værelse! Hvor er den flotte reol fra? 😊

  1. Cellina Martinna

   Søstrene Grene 🙂

 8. Sandra

  Hvor ser det bare super hyggeligt ud 😀 Hvor har I det fine blå, legekøkken fra? 😀

  1. Cellina Martinna

   Tak! Det er vist nok fra Jollyroom 🙂

 9. Helle

  Er de mintfarvede poser/kurve fra netto købt for nylig? 😀

  Super hyggeligt børneværelse!

  1. Cellina Martinna

   Nej, det er ved at være et par måneder siden, vi købte dem.. 🙂

 10. Camilla

  Hej Martinna
  Jeg har lige set de unge mødre og der så jeg du havde købt et gråt billed med tekst med familie regler.. Jeg er IN LOVE hvor har du købt det henne..ryden87@hotmail.com

  1. Cellina Martinna

   Hej Camilla. Åh, det er købt i en outlet butik i Tilst, Aarhus, jeg kan simpelthen ikke huske butikkens navn. Men prøv evt at google “family rules”, måske der dukker noget op 🙂

 11. Tine

  Åh. Hvor er den fine reol fra? 😍

Skriv et svar