DET ENDELIGE RESULTAT AF VORES KØKKEN – TEGNET AF MIN FAR

trige-koekkenet-hvidt-koekken-todelt-skuffer-komposit-bordplade-5

Okay, jeg ved godt at jeg i dette indlæg fortalte, at jeg havde været ret ubeslutsom omkring, hvilket køkken vi skulle vælge, men at jeg NU var helt sikker på, at vi havde valgt det rette køkken. Meeeen der var alligevel nogle småting, som jeg ikke helt kunne forene mig med, blandt andet det her amerikaner køleskab.. Grunden til at vi blev nødt til at vælge et amerikaner køleskab, var at der så kunne være plads til sådan et kæmpe skab. Men vi blev enige om, at gå på kompromis med det og fravælge amerikaner køleskab, så vi i stedet kunne gemme køleskab og fryser væk. Så nu er det blevet som I ser på billedet forneden; fryser længst til venstre, køleskab i midten og ovn helt ude til højre. Jeg er meget glad for beslutningen og synes at det endelig resultat ser mega fedt ud.

trige-koekkenet-hvidt-koekken-todelt-skuffer-komposit-bordplade-4

Vi har valgt todelt skuffer uden greb, fordi jeg synes at det giver så fint og enkelt et udtryk. Jeg var længe i tvivl om, hvorvidt en hvid bordplade var særlig praktisk. Vi har jo trods alt to små børn og de skal bestemt have lov til, at være med i køkkenet! Derfor har vi valgt en hvid komposit bordplade, som jo virkelig er praktisk og holder nærmest for evigt. Mine forældre har haft en komposit bordplade i over 10 år og den er stadig så god som ny. Og så behøver man heller ikke bruge skærebræt ; ) se, dét er jeg fan af!

Jeg er virkelig glad for, at det lige netop er min far, som har tegnet og designet vores køkken. Han har nemlig arbejdet med køkkener nærmest hele hans liv og har derfor virkelig meget erfaring og ved jo virkelig alt om de bedste materialer. Jeg føler mig virkelig heldig over, at have så dygtig en far, som er så mega sej til sit arbejde. Takket være ham får vi vores drømme køkken og hvor er det altså fedt! Køkkenet er jo virkelig husets hjerte og det er så vigtigt for mig, at det bliver et rart sted at være.

trige-koekkenet-hvidt-koekken-todelt-skuffer-komposit-bordplade-1

Køkkenet er fra Trige Køkkenet i Lystrup, Aarhus, hvor min far arbejder. De er specielt attraktive, fordi at de kan lave alt og så har de virkelig bare de aller bedste materialer overhovedet. Jeg glæder mig så meget til at flytte, særligt efter at min far sendte mig disse tegninger. Nu må det gerne snart blive september!

Hvad synes I om vores kommende køkken? Ser det ikke godt ud? : ) Hvis I har lyst, kan I se plantegningen af vores tofamiliershus her

 

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Parisee

    So stylish, i wish I had the same kitchen, I would cook everyday !
    xxx

  2. Katrine

    Fedt køkken, lige i min stil😊 Hvordan kommer din søsters køkken til at se ud, bliver jeres “huse” ens, eller vil det være forskelligt indvendigt ud over værelserne?😊

Skriv et svar