BOFÆLLESSKAB – SE VORES NYE HUS

my-boys

Jeg fortalte jer i december måned, at vi skulle bygge hus sammen med min storesøster Melanie og hendes familie. Det kan I læse mere om her. Jeg skrev at vi ville få hver vores afdeling i huset og at det ville være omkring 125 m2 til hver familie, som indeholder tre børneværelser, et soveværelse, køkkenalrum, stue og to badeværelser. Mange var imponeret over, at der skulle kunne være plads til alt det på de kvadratmeter. Jeg vil derfor dele vores plantegning med jer og vise jer, hvordan det kan lade sig gøre. Jeg vil gerne lige give min storesøster lidt credit, da det faktisk er hende, som har tegnet huset. Hun skulle seriøst have været arkitekt – hun er virkelig sej til det! Det er vildt alt det hun har fået plads til – der er ikke meget spildplads 😉

plantegning

Der er én indgang, hvor vi deler entre og teknikrum. Vores afdeling er til venstre og Melanies + co. til højre. Er det ikke fedt lavet?! Vi glæder os så vildt meget til, at det står færdig til sommer! Det her halve år kan virkelig kun gå for langsomt. Det bliver så spændende. Juhuuu 🙂

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. Gustavo Woltmann

  Hold da op! Jo, hun burde have været arkitekt. Det var dog en vild plantegning.
  Glæder mig til at se det endelige resultat.

  Gustavo Woltmann

 2. Gustavo Woltmann

  Hold da op! Jo, hun burde have været arkitekt. Det ser rigtig godt ud.
  Jeg glæder mig til at se det endelige resultat.

  Gustavo Woltmann

 3. Camilla Almlund

  Hvor er det dejligt at se andre kan flytte sammen utraditionelt.
  Jeg og min kammerat har købt hus sammen som vi også flytter i til sommer. Glæder mig også helt vildt. Vi skal bo sammen som en alm familie – trods vi ikke er kærester/gift. Min kammerat er “far” for min datter da hendes biologiske far efter hans eget valg aldrig har set hende.
  Vi har fået MANGE kommentarer – mange positive heldigvis – men også en del negative (specielt fra min familie) – det er så nok mest fordi vi vælger at flytte fra Fyn til Sjælland.
  Men det spørgsmål der er kommet ALLERFLEST gange er – hvad nu hvis én af jer får en kæreste? Det er som om det er det eneste der tæller – og jeg må indrømme jeg er godt træt af det. Jeg tænker det er noget de rmå komme hvis det komme. MIn kammerat og jeg har begge været single henholdsvis i 8 og 9 år, og vi er som en familie når vi er sammen. Kærester kan vi bare ikke være (vi har forsøgt et par gange)
  Det er som om samfundet ser ned på os fordi vi ikke gør det “normalt”

  1. Cellina Martinna

   Hvor er det fedt! Og og jeg tænker at din datter er enormt beriget med en faderrolle i hendes liv. Han lyder som en fantastisk kammerat 🙂 skidt pyt med andres mening. Det eneste der tæller er, at det fungerer for jer!

 4. Mia

  Wow 😍. Fed plan tegning, hvor bliver det lækkert. Har selv samme drøm om at bo side om side med min søster. Glæder mig til at se det færdige resultat, held og lykke med byggeriet.

  Hvad laver din søster og dig samt jeres mænd til hverdag?

  – Mia

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak! Jeg forstår godt at du drømmer om det samme 😉 det bliver fantastisk! Min søster er hjemmegående, Mikkel arbejder i en vuggestue/børnehave og jeg er på barsel pt. 🙂

 5. Isabella

  Det er sgu godt lavet!! 🙂
  Har i seperate vandmålere mm., hvis man må spørge? Eller hvordan gør I i forhold til udgifter på vand, varme og el? 🙂

Skriv et svar