UNDSKYLD, MEN MÅ MINE BRYSTER VÆRE HER?

VEGANSKE TRØFLER LAVET AF SORTE BØNNER (BEDRE END BAGERENS!)

img_0173

Det er godt nok ved at være noget tid siden, at jeg postede billedet af de sunde trøfler på min Instagram, men jeg lovede jer en opskrift og bedre sent end aldrig, ikk’?

Jeg tror faktisk det er første gang, jeg deler en sund opskrift med jer. Haha. Ej, det passer vidst ikke. Der var da avocado i denne?! ; ) men nu hvor jeg er begyndt på min livsstilsændring, følger der jo selvfølgelig også de sundere opskrifter med..

Jeg blev selv ret forbavset første gang, jeg smagte trøflerne og fik af vide, at de altså indeholdte sorte bønner?! Hvad sker der lige for, at noget med sorte bønner kan smage så godt? Og jeg lyver altså ikke når jeg siger, at de er bedre end bagerens. For real. Det er de bedste trøfler, jeg nogensinde har smagt. Og så kan man spise dem med god samvittighed. Jeg er fan!

Det skal du bruge

Fremgangsmåde

  • Blend mandler, havregryn, rå kakaopulver og kokosmel til det er helt fint hakket
  • Tilsæt bønner, dadler, kokosolie, rom aroma og jordbær marmelade og blend til det er en fast masse
  • Herefter rulles trøflerne i kokosmel
  • Til sidst nydes og spises med mega god samvittighed! Velbekomme!

 

 

 

 

Indeholder reklamelinks

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDSKYLD, MEN MÅ MINE BRYSTER VÆRE HER?