SÅ MEGET VEJER JEG – LIVSSTILSÆNDRING, SÆT I GANG!

livsstilsaendring

I søndags tog jeg en beslutning. Jeg er nemlig træt af min krop og træt af konstant, at nedgøre mig selv. Så søndag aften, da valget stod mellem nutella fra Naturli’ eller en løbetur med min lillesøster, var beslutningen faktisk overraskende let. Jeg havde virkelig lyst til, at bevæge mig og det endte også med en løbetur på 2,3 km – uden pauser! Det lyder måske ikke af meget, men jeg lyver seriøst ikke, når jeg siger at jeg aldrig i mit liv har løbet. Så for mig var det en stor ting og jeg var vildt stolt. Efterfølgende har vi løbet både mandag og onsdag og jeg føler langsomt, at jeg kommer i bedre form og får mere energi. Og en mega øm krop, ej at forglemme.

Jeg har været på mange kure førhen og derfor ved jeg også, at det ikke er realistisk for mig, helt at skulle undvære søde sager og lækker mad. Det elsker jeg simpelthen mad for højt til. Jeg tror heller ikke på, at det er vejen frem til et langvarigt vægttab. Ikke alle de begrænsninger – man skal også have lov til at leve, ellers bliver det hele bare surt. Men mit problem er også mest, at jeg spiser for meget og alt for store portioner. Så netop det har jeg ændret og det fungerer indtil videre rigtig godt. Vi fik små, hjemmelavede pizzaer i tirsdags og i stedet for at spise én, tog  jeg kun en halv = fremskridt! Ellers har mine måltider primært bestået af chiagrød, smoothies, havregryn med rismælk, rugbrød, kikærter og helt vildt mange grøntsager. I går fik en stor portion grøntsager til aftensmad – helt uden nogen former for stivelse! Det tror jeg helt seriøst aldrig er sket før, haha. Det føles så godt, at være kommet i gang og allerede nu kan jeg se en tydelig forandring på min mave og oppustetheden.

vegansk-sundt-mad

Jeg glæder mig til at se, hvad vægten siger på søndag… Ikke fordi at det skal gå så meget op i tal, men det er altså rart og vildt motiverende, at se fremskridt på den måde. Da jeg vejede mig i søndags, sagde vægten 66 kg. Hvis jeg skal ned på min før-graviditetsvægt, som er 57 kg, skal jeg tabe mig 9 kg, men jeg ville også være tilfreds med at tabe 7 kg. Hvert kilo tæller egentlig lige nu. Jeg glæder mig bare så meget til, at kunne passe mit gamle tøj igen. Jeg har længe følt, at jeg skulle skjule min mave i store striktrøjer og det gider jeg simpelthen ikke længere. Jeg vil have det godt i min krop igen og jeg er motiveret som aldrig før. Og bare rolig, jeg lover at dette ikke bliver endnu en “fitness-blog” (lol!), men jeg vil jo rigtig gerne involvere jer i, hvad der sker i mit liv og lige nu er det altså det, som fylder meget.

Er der andre, som er med på en livsstilsændring? Og hvordan griber I det an?

 

I kan også følge med i min livsstilsændring på min Instagram @cellinamartinna, hvor jeg dagligt poster billeder af vores hverdag.

Dette indlæg har 8 kommentarer

 1. TH

  Husk også at bruge målebånd! 😊 Det kan også give en kæmpe motivation!

 2. Linnea

  Dejligt du er så ærlig i dine indlæg. Du må rigtig gerne lave flere indlæg løbende om din livsstilsændring. Jeg vejer nemlig det samme som dig, og har et mål om at tage det samme, så jeg kunne godt bruge motivationen 🙂

 3. Sara Joan

  Super sejt gået !!
  Er også igang med at ændre kostvaner, så vil give et ekstra lille råd som jeg følger skift tallerknen ud med en model mindre har hjulpet mig med at spise mindre:-)

 4. Sabine Strand

  Wow, det gik lige op for mig HVOR forskellige vi egentlig er. Jeg vejer 83 kg, har gjort det de sidste tre år, og jeg bruger en str 38, nogle gange 40. Jeg er selvfølgelig også 173 cm høj, men min BMI siger overvægtig (det er jeg ikke). Det er vigtigt at huske at det der tal ikke betyder så satans meget(!)

 5. Camilla

  Jeg gik i gang for en måned siden med livsstilsændring, men har både dage med op og nedture, selvom jeg for det meste er top motiveret. Jeg passer dog rigtig meget på med ikke at tabe mig for hurtigt, så det ikke går ud over min amning. I mandags sagde vægten minus 4 kg på en måned, blev så glad! Har hovedsageligt fokus på mad og så tager jeg nogle lange gåture

 6. Camilla

  Jeg er 173 cm. Høj og vejer 57 kg. Bruger en str. 36 eller medium i tøj. Det handler meget om, hvordan ens fedt er fordelt på kroppen. Målebånd og måling af fedtprocent med tang giver et meget mere realistisk billede end vægten.

 7. Mille

  Jeg er 170 tøj, vejer 82 kg og kan ikke længere passe en str 44. Stod og prøvede badetøj forleden, og gik næsten grædende derfra, fordi jeg ikke kunne passe noget. Vil følge dig i dit vægttab, og håbe jeg bliver motiveret!

 8. Sofie

  Mærkeligt hvordan vægten kan være så forskellig fra person til person, bliver helt paf over at du siger du vejer 66 kg og kan passe en str. 44😳 jeg er 170 høj og vejer 64 og bruger str. 34 eller XS/Small

Skriv et svar