OPSKRIFT PÅ VEGANSK CHOKOLADE RAWCAKE

IMG_1610

Kender I de der mandag eftermiddage, hvor man bare lige pludselig får en voldsom trang til chokoladekage? Sådan havde jeg det for netop en time siden, så jeg skyndte mig at køre ud til min mor (åh, hvor jeg elsker mors hotel ;)) og låne nogle mandler. Milan sover nu, så jeg havde lige frie hænder til at få den bikset sammen. Mums! Jeg ELSKER chokoladekage, men jeg tænkte at jeg hellere måtte lave en raw denne gang. Så føler jeg mig nemlig lidt sundere. Haha. Her kommer opskriften til de interesserede. God fornøjelse 🙂

Ingredienser

Bunden:

2,5 kop mandler

15 friske dadler

2 spsk. neutral kokosolie

En knivspids himalayasalt

1/2 kop chiafrø

Det øverste lag:

4 modne avocadoer

1 kop kokosolie

2 kopper rå kakaopulver

En knivspids himalayasalt

1 kop stevia sukker

Fremgangsmåde

Blend mandlerne indtil de er grofthakket

Tilføj derefter de stenfrie dadler, kokosolie og himalayasalt og blend indtil der dannes en dej

Put bagepapir i en kageform og tryk dejen jævnt ned i den

Stil nu på køl og lav det øverste lag

Blend avocado, kokosolie, kakaopulver, himalayasalt og stevia sukker og blend indtil et glat lag

Hæld blandingen over kagedejen og put det på frys i ca. 1 time

 

 

Skriv et svar