EN STOR BESLUTNING ER TRUFFET – VI SKAL FLYTTE

stiftstidende

Kære søde læsere.

Meget er sket siden jeg sidst har fået opdateret jer herinde. Tiden går så stærkt og dagene flyver afsted. Jeg bruger al min tid på mine skønne drenge og jeg elsker det. Alle de praktiske gøremål i løbet af en dag, som madlavning, vasketøj osv. gør bare, at der desværre ikke rigtig er tid til meget andet. Men jeg har rigtig meget lyst til lige at give jer en opdatering, for noget fantastisk er nemlig sket.

Vi har købt grund og vi skal derfor til at bygge hus! Og ikke kun Mikkel og jeg. Nej, vi har købt en grund med min storesøster, Melanie og hendes mand. Vi flytter altså sammen igen og det er bare så fedt! Vi har fået tegnet et dobbelthus, hvor vi hver især har 125 m2. Vi deler entré og teknikrum, men ellers er der to “lejligheder” i hver sin side af huset – hvor vi hver især har tre små børneværelser, et større soveværelse, to badeværelser, stue og køkken alrum.

Vi har hele tiden vidst, at vi gerne ville flytte sammen igen, men vi har bare været så meget i tvivl om hvordan og hvorledes. Mange ting skulle gå op – økonomi, placering, behov og prioriteringer. Vi er blevet nødt til at gå på kompromis med nogle ting og det er egentlig også okay – for det er jo en del af livet. Vi er alle meget glade og tilfredse nu og vi glæder os så meget til, at komme igang med byggeriet! 🙂 Det har virkelig været længe undervejs det her – ja, faktisk har vi gået med en masse idéer og tanker de seneste par år og derfor føles det bare så rart, at være kommet hertil nu. Vi har endelig fundet den rigtige grund og fået tegnet det perfekte hus udfra vores behov. Jeg glæder mig så meget til at rykke ind og skabe vores eget hjem, hvor vi skal bo mange mange år frem. Det er så vildt og så skønt. Jeg glæder mig til at bo med min søster og små nevøer (og snart niece) igen. Vi har så mange planer for fremtiden og jeg synes det er så fedt, at vi kan dele vores drømme.

Jeg lover jer, at der snart kommer et indlæg igen. Mange har spurgt ind til hvordan fødslen med Elliot gik og jeg vil derfor rigtig gerne dele min fødselsberetning med jer. Den kommer inden så længe! Lige nu nyder vi bare hinanden og vores lille familie. Elliot er så mild og sød og Milan er den bedste storebror! Så vi klager bestemt ikke <3

milan
Og se lige min søde dreng. Det er altså vildt hvor stor han pludselig er blevet… Meeen han vil nu alligevel altid være min lille baby 😉 hans fine sæt tøj er fra GRO og er købt hos lilleskat.dk 

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Sacha-Natascha

  Håber at komme til at høre meget om bygningsprocessen.
  Går selv med en drøm om at få bygget et hus til kollektiv.
  Og glæder mig også til at læse mere om dig og din familie 😀

 2. lone.sole.damm@gmail.com

  Held og lykke med byggeriet. Vi er også ved at bygge. Det er så vildt altså 🙂 Og fedt. Vi var ude og tjekke i dag, hvor murerene var i gang. Det bliver jo et rigtig hus 🙂
  God tirsdag til dig.
  Kh Lone Sole // solespointofview

Skriv et svar