ARTIKEL MED MIG I FEMINA: “JEG TROR IKKE, VI ER SKABT TIL AT VÆRE VÆK FRA VORES BØRN”

elliot-vellykket-ammeforloeb

Hej alle derude! Jeg håber I har haft en dejlig weekend, med alle dem I holder af. Herhjemme har det handlet om, at lave absolut ingenting – udover at være nærværende, hygge og lege med drengene. Jeg elsker weekender – de er totalt hellige herhjemme. Det betyder meget for både Mikkel og jeg, at vi ikke har for mange planer i weekenden, så vi bare har tid til at være os fire. Dagene går så stærkt og der er drøn på i hverdagen. Livet som hjemmegående er absolut ikke kedeligt – i hvert fald ikke, når man har Milan og Elliot 😉

Jeg er for nylig blevet interviewet af Femina omkring den blide og ifavnske opdragelse, hvor jeg også kommer lidt ind på hjemmepasning/hjemmeskole og mine holdninger og følelser bag dette. Jeg håber I har lyst til at læse med! Artiklen kan læses her.

Ha’ en fantastisk mandag, alle sammen 🙂

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Malene

    Skøn artikel. Du formår at sætte ord på dét, mange forældre har i maven. Tak ✨🕯

Skriv et svar