MIN LILLE PIGE ER KOMMET TIL VERDEN – VERDENS SMUKKESTE CARLA

carla-1

I går d. 16. marts klokken 16:16 var jeg med til en af de største øjeblikke i livet. Melanie, min storesøster, fødte hendes lille pige og jeg var med hele vejen. Det var noget af største, vildeste og smukkeste, jeg nogensinde har oplevet og jeg er så taknemmelig over, at have været en del af det. Jeg er simpelthen så stolt og rørt lige nu… Ord kan ikke beskrive den kærlighed, jeg allerede føler for hende. Hun er min lille guldklump 🙂

Fødslen gik ikke helt som forventet. Melanie havde planlagt endnu en hjemmefødsel, men det endte ud i en hospitalsfødsel. Der var nogle komplikationer og vi er stadig lidt ved siden af os selv. Det kan jeg fortælle mere om en anden dag. Det vigtigste er, at hun nu er ude og at hun har det godt! Og så har jeg fået lov til, at dele et billede af hende med jer. Hun er simpelthen så smuk – hun har så fine, store øjne og et dejligt, rundt hoved. Hun er helt perfekt! Man bliver altså helt forelsket i sådan et lille, nyt menneske.

carla
Carla Anna, 3800 g og 51 cm. Velkommen til verden, lille skat. Moster elsker dig for evigt xx

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Christina

  Ihhh altså hvor er hun fin💕 Stort tillykke til jer allesammen☺️

 2. Christina

  Ihhh altså hvor er hun fin💕
  Stort tillykke til jer allesammen herfra ☺️

 3. Line

  Tillykke med hende 🙂 hun er taget med sugekop kan jeg se, hvis hun senere får perioder hvor hun græder meget, må du endeligt sige til din søster at hun må få en henvisning til en børne fysioterapeut på hospitalet. Vores søn grad 24/7 på grund af låst nakke der var, som var kommet af den dummeste sugekop :-/

Skriv et svar