150 FANTASTISKE AMMESTUNDER

 
Fotograf: Maria Amme

Hold nu op! Jeg havde aldrig troet, at jeg ville modtage SÅ mange ammebilleder, efter jeg bad mine læsere om, at dele en ammestund med mig. Hvor er jeg altså bare mega taknemmelig over, at I bare springer på og glædeligt er med til, at hylde og bakke op om et vigtigt budskab: Amning – af børn i alle aldre! Endnu en hjertesag for mig.

Af hjertet tak for jeres enormt smukke og rørende billeder. Jeg blev så glad og varm om hjertet, da jeg sad og kiggede alle billederne igennem. Jeg synes de rummer så meget kærlighed til jeres smukke børn og man kan tydeligt se, hvor meget glæde og tryghed jeres børn udstråler. Det er simpelthen så fine billeder! Tag lige rigtig godt imod disse skønne mødre og deres lækre unger ❤️ #normalizebreastfeeding

     

Se lignende indlæg, hvor mine læsere deler fantastiske billeder:

Skriv et svar