60 SMUKKE MORKROPPE

Wow. Bare wow. Jeg er simpelthen så glad og mega stolt over, at kunne vise disse 60 smukke kvinder frem, her på min blog. Jeg er virkelig, virkelig taknemmelig over, at så mange af jer havde lyst til, at deltage i mit lille projekt om at vise sin morkrop. Jeg ved at det var grænseoverskridende for mange af jer og derfor betyder det bare så meget for mig, at I alligevel havde lyst. Tak for jeres mange gode og rørende historier! I er fantastisk smukke, hver og én og det rører mig dybt indeni, at jeres billeder vil gøre en forskel for nogen derude. For det ved jeg, at de vil! Jeg modtog mange beskeder, efter jeg selv havde postet min morkrop på IG i sidste uge, fra kvinder som på baggrund af mit billede ikke længere var bange for, at vise deres krop frem. Så overvej lige, hvor stor en forskel disse 60 seje, smukke og modige kvinder kan gøre for folket derude. Tak for jer! ❤️

Og det mest fantastiske ved de her billeder er jo virkelig, at ikke én af kroppene er ens. De er alle vidt forskellige og har hver især noget unikt og smukt over sig. Det synes jeg sgu er fantastisk! Det er værd at huske på, at ikke én krop er ens. Vi skal ikke sammenlignes eller leve op til noget som helst. Forskellighed er smukt og nødvendigt og det skal rummes og omfavnes. Det håber jeg, at I vil hjælpe mig med og så håber jeg, at I vil tage rigtig godt imod disse 60 smukke kvinder. For shit, hvor er de seje ?????

Ps. Nøgenhed forekommer på et par af billederne og alle billederne I ser, er selvfølgelig delt med kvindernes tilladelse!

 

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Camilla

  Øv så nåede jeg det ikke, har først set nu man skulle sende ?, nå det er der ikke noget at gøre ved. ?. Hvor er det nogle seje mødre ?

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak! <3

 2. Malene

  Smukke hver og én

  1. Cellina Martinna

   Ja, de er så smukke og mega seje! <3

 3. Sofie

  Mega, mega, mega fan!!! ?

  1. Cellina Martinna

   Ja, det er jeg virkelig også! 🙂 <3

Skriv et svar