JEG MANGLER EN…

Jeg har det sidste halve års tid eller måske endda længere, gået rundt med en lidt mærkelig følelse indeni. Ikke konstant, men ofte og mest når jeg er sammen med andre. Jeg har tænkt og tænkt, om jeg mon skulle dele det med jer, for det er sgu lidt skørt ærlig talt. Jeg kan jo godt selv høre det.. Men tænk nu, hvis nogen måske havde oplevet det samme?

Jeg føler at jeg mangler et barn. Sådan helt bogstavligt talt. Tit får jeg sådan en følelse af, at der mangler én eller at jeg måske har glemt én? I ved, de der typiske mommy-situations, hvor man lige står og skal have styr på flokken og danne sig et overblik, særligt dér kan jeg få sådan en virkelig klar følelse af, at jeg mangler et barn. Jeg kan få helt ondt i maven og gå lidt i panik over det, selvfølgelig kun det øjeblik, som det tager mig at indse, at der jo ikke mangler nogen i den forstand. Det er virkelig mærkeligt. Jeg vil ikke sige, at jeg er særlig spirituel, men lige det her, det tager sgu røven på mig hver gang..

Det er lidt som om, at der er en sjæl, som venter på at komme ned til mig. Creepy, ikk’? Og ja, for nogen lyder det helt hul i hovedet og det er fair nok. Jeg synes jo heller ikke selv, at det giver ret meget mening, vel. Men hvorfor får jeg mon så klar en fornemmelse? Og hvorfor så ofte? Kan der være noget i det? Er der mon en lille sjæl, som står og tripper og venter på, at komme ned til os? Eller er jeg bare kugleskør? Don’t answer that ? Vi må vente og se. Jeg er slet ikke klar på flere børn lige nu og tanken om endnu en graviditet og fødsel er stadig  meget skræmmende. Vi må se.. Lige nu har jeg mere end nok i mine tre, elskede drenge.

Dette indlæg har 8 kommentarer

 1. Camilla

  Ja, den fornemmelse havde jeg også med to børn. Men nu hvor jeg har fået mit tredje barn, så føler jeg, at familien er komplet 🙂

  1. Cellina Martinna

   Ej, hvor dejligt at du har den følelse nu! <3

 2. Sofiia

  For mig lyder det helt naturligt og slet ikke mærkeligt.. Jeg tror på det er forudbestemt hvor mange børn vi skal have og det antal kan du måske bare mærke? Der er sikkert en sjæl der står og tripper, som du selv er inde på ?‍♀️?

  1. Cellina Martinna

   Ja, helt sikkert. Jeg tror også på at det er forudbestemt, så nu må vi se.. <3

 3. Julie Dahl

  Kære Celina Martina,
  Jeg har det på nøjagtig samme måde som du beskriver. Føler helt inderligt at jeg mangler et barn. Den følelse du beskriver med ondt i maven kan jeg nikke genkendende til.
  Jeg har to drenge på 3 år og en på 9 måneder. Så føler bestemt også jeg har hænderne fulde pt. Men tanken om ikke at skulle have en til gør helt ondt. Men samtidig kan jeg slet ikke overskue at få en til. Men håber min mand kan overtales om et par år. For føler virkelig jeg mangler en til også er familien komplet.
  Du er ikke skør. Tror det er en 6. sans vi kvinder har. ?
  Kæmpe knus fra Julie

  1. Cellina Martinna

   Kære Julie,
   Tak for at dele dine tanker! Det er rart at jeg ikke er alene med den følelse. Håber og krydser for at du også får din familie komplet – mon ikke det kommer <3
   Kh Martinna

 4. Caja

  Du mangler en sød lille datter. Håber du får en en dag ?

  1. Cellina Martinna

   Tak! 🙂 <3

Skriv et svar