Kender I de der mandag eftermiddage, hvor man bare lige pludselig får en voldsom trang til chokoladekage? Sådan havde jeg det for netop en time siden, så jeg skyndte mig at køre ud til min mor (åh, hvor jeg elsker mors hotel ;)) og låne nogle mandler. Milan sover nu, så jeg havde lige frie hænder til at få den bikset sammen. Mums! Jeg ELSKER chokoladekage, men jeg tænkte at jeg hellere måtte lave en raw denne gang. Så føler jeg mig nemlig lidt sundere. Haha. Her kommer opskriften til de interesserede. God fornøjelse 🙂
Ingredienser
Bunden:
2,5 kop mandler
15 friske dadler
2 spsk. neutral kokosolie
En knivspids himalayasalt
1/2 kop chiafrø
Det øverste lag:
4 modne avocadoer
1 kop kokosolie
2 kopper rå kakaopulver
En knivspids himalayasalt
1 kop stevia sukker
Fremgangsmåde
Blend mandlerne indtil de er grofthakket
Tilføj derefter de stenfrie dadler, kokosolie og himalayasalt og blend indtil der dannes en dej
Put bagepapir i en kageform og tryk dejen jævnt ned i den
Stil nu på køl og lav det øverste lag
Blend avocado, kokosolie, kakaopulver, himalayasalt og stevia sukker og blend indtil et glat lag
Hæld blandingen over kagedejen og put det på frys i ca. 1 time