PROJEKT SUNDT HÅR – 4 MÅNEDER EFTER

annonce

20% rabat på HairLust med min kode: Cellina20 (gælder t.o.m d. 14/3)

Hej piger,

Som nogen af jer nok ved, startede jeg op på projekt-sundt-hår for 4 måneder siden, altså sidste år i starten af november. Mit mål var, at jeg i 4 måneder ville pleje mit hår indefra og udelukkende bruge gode hårprodukter. Derudover ville jeg ikke farve mit hår, som jeg ellers har været vant til at gøre ca. hver 2-3 måned, faktisk nærmest siden jeg var teenager, dog med pauser i mine tre graviditer. Jeg har altså fået lyse striber i mit hår, i en stor del af mit liv og det har taget hårdt på mit hår. Og sidst jeg fik lavet lyse striber, fuckede jeg det rigtig meget op. Det blev pis’ gult og jeg brugte og bruger stadig silvershampoo for, at holde de gule toner nede.

Heldigvis kendte jeg til HairLust produkter, som min søster, Anine, præsenterede mig for, for et halvt års tid siden. Hun havde nemlig deres silvershampoo liggende og reddede derfor mit misfarvede hår. Jeg blev efterfølgende så glad for deres silvershampoo Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes, at jeg også fik lyst til at prøve deres populære Hair Growth Formula Gummies, som eftersigende skulle få håret til at vokse hurtigere. Yes – tænkte jeg, nu skal jeg sgu have et sundt hår og det trængte jo virkelig også til det som aldrig før!

Så jeg gik i gang med at nørde og Google løs, hvordan jeg kunne få et sundt, langt hår og faldt over denne artikel, som kommer med en masse gode tips til, hvordan man får håret til at vokse hurtigere: https://thehairlust.com/blogs/blog/hvordan-far-man-langt-har-hurtigt

Artiklen fortæller blandt andet, at man udover at bruge gode, nærende hårprodukter og indtage hårvitaminer, også kan udskifte sit hovedpudebetræk med et af bambus. Så jeg har også sovet med HairLust bambus pudebetræk i et par måneder nu og det er seriøst silkeblødt! Og jeg tror sgu også, at det virker. Jeg synes i hvert fald, at mit hår filtrer mindre nu, end da jeg sov med mit pudebetræk af bomuld. Under alle omstændigheder er det i hvert fald virkelig lækkert blødt!

Jeg har altså aldrig haft sådan et rigtig sundt hår pga. de mange farvninger og mit hår har heller aldrig vokset særlig stærkt. Men i løbet af de sidste 4 måneder er der altså virkelig sket en stor udvikling! Jeg har selvfølgelig taget før og efter billeder for at sammenligne og se, om hårvitamierne reelt virker – og det gør de sgu! Jeg synes det er helt vildt, som mit hår er vokset på kun 4 måneder. Det er i hvert fald aldrig gået så stærkt før. Og så er det jo også bare virkelig lækkert, at skulle spise hele 3 lækre vingummier hver dag – med god samvittighed, fordi man jo ved, at de nærer kroppen med en masse gode vitaminer.

Se lige en forskel. Min mor, som er tidligere frisør, var helt forbavset over, hvor hurtigt det er vokset, men hun kender jo også mit hår og ved, hvor langsomt det plejer at vokse. Hun gættede på, at det er vokset omkring 7-8 cm. Crazy! Jeg ved godt, at spidserne efterhånden virkelig trænger til en studsning, men jeg har simpelthen ikke ville klippe det, fordi jeg så gerne ville se, hvor meget det kunne vokse på 4 måneder. Men nu skal de slidte spidser altså af, så jeg kan få endnu længere hår.

I øvrigt er alle HairLust produkter selvfølgelige veganske, crueltyfree og naturlige.  HairLust har et særligt fokus på bæredygtige og innovative produkter og så er jeg vild med, at der er fuld gennemsigtighed med deres produktion og ingredienser: naturligt og danskproduceret- og ejet. Det vil jeg så gerne bakke op om!

Og til sidst for lige, at skære det helt ud i pap, har jeg de sidste 4 måneder gjort følgende:

  1. Spist Hair Growth Formula Gummies hver dag
  2. Vasket mit hår to gange ugentligt med Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes, Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes og Protein Reconstructor Mask (hårmaske, som er virkelig god til genopbygning af skadet, farvet hår)
  3. Sovet med HairLust Pure Bamboo Pillowcase
  4. Ingen hårfarvning!

Jeg ved, at I er mange, som har ventet på en rabatkode til HairLust, i løbet af de sidste par måneder og nu har jeg den endelig til jer! Der er 20% rabat på hele webshoppen med min kode: Cellina20 (rabatkoden gælder t.o.m d. 14/3)

Jeg håber, at mit indlæg var brugbart! I må endelig sige til, hvis I har spørgsmål 🙂

Kh Martinna

 

Skriv et svar