HJEMMESKOLESTART OG MILJØVENLIGE MADKASSER

Reklame for Med24

Første skoledag er skudt igang i vores lille hjemmeskole og den har været længe ventet. Særligt Milan har glædet sig helt vildt og virkelig savnet skolen i sommerferien, så det er skønt at komme igang igen og få skabt nogle nogle gode, hyggelige rutiner ?

I sommerferien blev Melanie og jeg enige om, at vi godt kunne tænke os en skemalagt hverdag, med bl.a. faste måltider. Vi har jo aldrig været en del af “madpakke-ræset”, men vi tænkte at børnene nok ville syntes, at det ville være spændende med deres egen madpakke og drikkedunk og det her med hver dag at åbne en madkasse, fyldt med overraskelser og lækkerier. Og okay, ærligt ikk’? Når man går hjemme og maden er tilgængelig hele tiden, kan det godt ofte blive lidt af et ædegilde og nogle dage føler vi ikke, at vi laver andet end at lave mad og rydde op efter det, så det er egentlig også for vores egen skyld, at vi ønsker mere faste måltider, så vi ikke behøver at bruge så lang tid i køkkenet ?

Men det skulle selvfølgelig være madkasser og drikkedunke uden giftig kemi. Vi fandt stål madkasser fra Yummii Yummii, som er lavet af rustfri kvalitetsstål og som er helt fri for BPA og phthalater ♻️ Den har tilmed en speciel køleeffekt, som gør at den også fungerer som et køleelement, såfremt man opbevarer madkasserne på køl inden brug. Og den tåler også opvaskemaskine! De er virkelig fine og både Melanie og jeg er positivt overrasket over, hvor flot frugt og grønt holder sig i dem, da Melanie altid laver madpakkerne dagen inden. Super lækkert ☺️

Vi valgte termoflasker fra Sistema, som også er lavet af rustfri stål. Den fungerer til både kolde og varme drikke og er selvfølgelig også fri for BPA, phtalater og PVC. Den har ekstra vaccum effekt, så den altså holder helt tæt og det synes vi er et kæmpe must. Vi kender alle de der drikkedunke, som bare vander hele tasken til, ikk’? ?

De her daglige madpakker fungerer bare mega godt! Børnene elsker det, vi sparer tid og kan være mere nærværende med dem i hverdagen. Ferie er godt – men hverdagen kan altså også noget ?

Termoflaskerne er på tilbud med 20% lige nu og madkasserne på tilbud med 10% og der er fri fragt, hvis du handler for min. 200 kr. Der er mange penge at spare hos Med24 og specielt, hvis du bliver medlem (gratis) og køber hos dem hver gang, da man automatisk optjener bonuspoint ??

Kh Martinna

Skriv et svar