STATUS PÅ TRÆNING OG MIN GENIALE KILDE TIL PROTEIN

Reklame for Med24

Jeg har trænet i 2 måneder nu og som I måske har fundet ud af på min IG @cellinamartinna, er jeg blevet ret bidt af det. Jeg ønskede at starte blidt ud og jeg havde derfor ikke fokus på min kost til at starte med. Jeg ved, at den er altafgørende for et vægttab, som jeg jo ønsker, men jeg syntes bare det var rigtig vigtigt, at få træningen godt ind under huden, før jeg begyndte at lave de store ændringer i min kost. Jeg var bange for, at jeg ville give op, hvis jeg både skulle ændre mine motionsvaner og samtidig lade være med, at spise for meget nicecream og mayo. Det var ligesom lidt for uoverskueligt ? Men! I løbet af de sidste par uger, er jeg jo blevet rigtig glad for at træne – faktisk er jeg blevet lidt afhængig af det – I know, det er helt fucked, at det kommer fra min mund, men den er sgu god nok.

Jeg lever jo vegansk (surprise! ?) og synes selv, at jeg spiser ret varieret og får meget grønt, men efter en snak med min personlige træner om mine daglige spisevaner, kunne jeg godt se, at jeg måske trængte til, at få proppet væsentlig mere protein ind i min kost. Som jeg kan forstå, er protein og opbygning af muskler, altafgørende for et vægttab og en stærkere krop. Det er åbenbart vores muskler, som nedbryder fedtet. Og for at opbygge muskler, skal kroppen bruge en masse protein. I didn’t know that, men det giver jo faktisk ret god mening. Og derfor er jeg nu blevet meget opmærksom på mine proteinkilder, men det kan selvfølgelig være lidt mere vanskeligt med en vegansk kost og derfor sørger jeg nu for, at få minimum én proteinshake om dagen og jeg putter det også ofte i mine smoothies eller f.eks. i mine glutenfrie pandekager.

Jeg er blevet helt vildt glad for Plantforce Synegry Protein fra Third Wave Nutrition. Ok, jeg har ærligt talt aldrig smagt andet proteinpulver, men efter at have set Mikkel drikke proteinpulver de sidste mange år, kan jeg forstå, at det altså ikke nødvendigvis er en lækker treat ? Han har virkelig bællet meget proteinpulver igennem årene og uden fokus på, at det skulle være hverken vegansk eller af ordentlig kvalitet. Men det er jo altså et stort must for mig..

Plantforce Synegry proteinpulver er 100% vegansk og af aller højeste kvalitet og selvfølgelig med helt naturlige, raw ingredienser, som risprotein fra brune ris, ærteprotein og økologisk hampeprotein. Alle deres produkter er uden allergener, som mælk, soja, hvede og gluten og de er sødet helt naturligt med steviaplanten (den neutrale indeholder ikke stevia). Et renere proteintilskud fås vist ikke ?

Plantforce Synegry Protein fås i 4 forskellige smagsvarianter: Chokolade, bær, vanilje og neutral. Min yndlings er, sjovt nok, chokolade, men jeg er også ret glad for de andre i f.eks. grønne smoothies. Jeg synes det smager rigtig godt og det er bestemt ikke noget, som bare skal ned, for mit vedkommende. Efter hver træning, bruger jeg gerne lidt tid på at sidde og drikke den og her i varmen, putter jeg ofte isterninger i.

Der er lige nu 10% på proteinpulveret, men jeg har fået lov til, at give jer yderligere 10% rabat på alle Plantforce produkterne hos Med24 med koden: plantforce10 – den virker en uge frem, altså til lørdag d. 20/7-19 ?

Jeg håber, at indlægget var brugbart for jer og hvis I er i tvivl om noget, må I endelig skrive. Hvis I er interesseret i at vide mere om, hvilke veganske kosttilskud vi tager herhjemme, har jeg lavet et helt blogindlæg med det her.

Kh Martinna

Skriv et svar