VISITNORDJYLLAND – VORES WEEKEND I JESPERHUS

Reklame for VisitNordjylland

I sidste weekend var vi i Jesperhus Feriepark i Nordjylland og jeg vil derfor lave et lille blogindlæg til jer, som også overvejer en ferie dertil. Der er så meget at fortælle og jeg vil faktisk starte med at sige, at én weekend i Jesperhus nærmest ikke er nok, hvis man ønsker at opleve det hele ? Der er virkelig a-l-t i Jesperhus og jeg anede ikke, at det var så stort og at der var så meget, at give sig til. Hverken Mikkel eller jeg havde været der før, så vi var ret spændte på det hele. Vi vidste faktisk ikke rigtig, hvad vi gik ind til, så da vi først ankom og så den hytte vi skulle bo i, blev vi mildest talt blæst bagover…

Hugos Legehytte og det var i sandhed, hvad det var: Totalt børneparadis, som lagde op til sjov, motorisk udfoldelse og leg. Alt var gennemtænkt og i børnehøjde. Som I kan se på billedet, var der et klatrenet i loftet, som førte ud til en privat legeplads, som alle hytterne i øvrigt havde. Hvis I tjekker min story “VisitNordjylland” på IG, kan I se præcist, hvordan det fungerede. Det var altså helt genialt og drengene elskede at klatre rundt og lege ?

Hytten var ganske lille, men kvadratemeterne var godt udnyttet, vil jeg sige. Der var to rum – det ene med en dobbeltseng og det andet rum havde en køjeseng, hvor den øverste køje også førte op til hemsen. Så i princippet kunne hytten rumme mange. Vi samsover jo hos os, så vi lå alle fire i dobbeltsengen. Flere samsovende familier skrev dog til mig, at de tog alle madrasserne op i hemsen under deres ophold, så de på den måde alle kunne sove sammen og det var jo faktisk også en rigtig god idé.

Lørdag middag havde vi privat besøg af Hugo og det kan klart anbefales! Det var virkelig en oplevelse, som drengene sent vil glemme og virkelig bare prikken over i’et på ferien. Milan snakkede løs med ham og de var også oppe i hemsen og lege. Elliot var en smule mere tilbageholdende, men ville dog gerne køre en tur med Hugo i hans seje bil ??Det sted vi tilbragte mest tid, var helt klart i Zik og Zaxs Abeland. Det var simpelthen så fedt og der var en masse sjove aktiviteter! Elliot elskede at køre rundt på de forskellige biler og Mikkel og Milan spillede rigtig meget fodbold. De fik en del nye kammerater og spillede mange fodboldkampe – det var simpelthen så hyggeligt! For ikke at tale om de vilde rutsjebaner, som begge drenge elskede! Et lille tip: Husk strømper og lange bukser for at undgå brandsår. De er altså ret vilde, de rutsjebaner ? Der var også både indendørs og udendørs badeland og en masse legepladser rundt omkring på pladsen. Alle steder lagde virkelig op til leg ??Blomsterparken, som ligger et par hundrede meter fra pladsen, var simpelthen så fin og også fyldt med sjove aktiviteter. Jeg troede egentlig mest af alt, at det bare var en park med en masse blomster i, men der tog jeg altså fejl. Der var så mange legepladser, legeland, shows, forlystelser og alt hvad man overhovedet kunne tænke sig til. Vi nåede slet ikke at få set det hele, så det er altså målet for næste gang! Det var virkelig hyggeligt og vejret var også bare fantastisk. Mikkel og jeg havde ret ømme ben om aftenen og da vi kiggede på Mikkels skridttæller-app på hans mobil, kunne vi se at vi havde gået over 20.000 skridt om lørdagen ?  Vi havde ikke pakket klapvognen, men heldigvis havde Jesperhus klapvogne, som man kunne leje. Totalt uundværligt for drengenes små ben.

Mange af mine følgere har spurgt ind til de veganske muligheder  i Jesperhus og der må jeg være ærlig og sige, at der ikke var det store udvalg. Jeg fandt dog ud af, at deres pizzadej var vegansk på Cafe Torvet og jeg bad derfor om en pizza uden ost og med grøntsager og så havde jeg selv taget en dressing med. Jeg fandt også ud af, at pomfritterne i Piratkroen var stegt for sig selv og altså ikke med nuggets eller fisk. Det kan måske virke skørt for nogen, men en veganer sætter altså pris på sådan noget! ? Det veganske er stadig meget nyt flere steder, men jeg tror og håber på, at der selvfølgelig bliver mere af det indenfor de næste par år. Jo flere der efterspørger det, jo bedre, tænker jeg. Og indtil da kan man også selv lave sin mad i hytten og der er mulighed for at spise det flere forskellige steder i Blomsterparken og på pladsen.


Vi glæder os allerede til næste gang og er stadig helt høje på, hvor dejlig en weekend det var! Drengene var så glade og man kunne virkelig bare mærke på dem, at de nød ferien og alle de sjove og spændende oplevelser ☺️

Næste gang kunne jeg faktisk godt finde på, at leje et af de der telte. Det så nemlig også helt vildt hyggeligt ud og det sender mig bare tilbage til min egen barndom og vores mange, hyggelige campingture. Det skal mine børn altså også opleve! Og næste gang, tager vi hele flokken med, så mine søde nevøer og niece også kan få oplevet Jesperhus. Det er simpelthen for godt til at gå glip af! Jeg er meget glad, positivt overrasket og taknemmelig for vores lille ferie. Tusind tak for oplevelsen, VisitNordjylland ?

Tak fordi du læste med!
Kh Martinna

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Jakob

    Lækker beskrivelse af parken. Har sidst besøgt Jesperhus for 30+ år siden. Der ser ud til at være sket en del. Den gang var den primære attraktion vist nok blomster. Ikke lige fokus for en lille dreng med ild bagi. Hermed inspireret til en tur med ungerne. Tak for det 🙂

Skriv et svar