INSPIRATION: ALLE MINE HELSEPRODUKTER PÅ BADEVÆRELSET

Reklame for Med24

Halløj venner,

Hvor har jeg glædet mig til, at lave dette indlæg! Det ærgrer mig faktisk, at jeg ikke har gjort det noget før, for det kunne have sparret mig en helvedes masse tid ?

Jeg får dagligt beskeder fra jer derude, som ønsker at vide hvad jeg bruger af hudpleje, make up, til håret, vaskemidler, tandpasta osv. – og her kunne det jo være ret smart, at henvise jer til et blogindlæg, så nu har jeg altså valgt, at samle alle mine badeværelsesprodukter i ét indlæg, med direkte links og det hele. Smart og overskueligt, ikk’? ?

Jeg SKAL skrive reklame, det ved I – også selvom jeg har købt produkterne selv. Men ta’ ikke fejl af mine ord. Produkterne jeg reklamerer med, er alle produkter som jeg har afprøvet og flere af dem, har jeg brugt i mange år. Jeg viser selvfølgelig kun de produkter frem, som jeg er glade for og som jeg kan stå inde for – som altid. Bare lige så dét er på det rene.

Grunden til at jeg har valgt, at indgå et samarbejde med Med24.dk, er fordi at de uden tvivl har det største og bredeste udvalg indenfor helse. Jeg har handlet hos dem mange gange, også inden vi påbegyndte samarbejdet, fordi at de altid kører med super gode tilbud og hver gang man handler, optjener man point, som man kan bruge på sit næste køb, så alt i alt, er der bare altid penge at spare hos dem – og det synes jeg jo er mega fedt! Og så har de nærmest alle de produkter, som vi bruger herhjemme og jeg kan derfor nøjes med at handle alle tingene ét sted.


Jeg har nævnt OrganiCup før og jeg brugte den også selv i en periode, men jeg må være ærlig og sige, at jeg aldrig rigtig blev gode venner med den. Men trods det, føler jeg alligevel for at nævne den, fordi jeg ved at der er så mange, som elsker at bruge den! Og så selvfølgelig også fordi, at det jo absolut er det mest miljøvenlige og bæredygtige valg, hvis man går op i den slags. Så hvis man kan få det til at fungere, vil jeg klart anbefale at bruge den!

Men hvis man ligesom mig, måske mere er til “the old fashion way” med bind og tamponer, så findes der altså også et sundere og bedre valg. Der er ingen grund til, at vores aller helligste kommer i kontakt med giftig kemi. Jeg har selv et ret sart underliv og det er ikke alt, jeg kan tåle og derfor har jeg det sidste års tid udelukkende brugt disse bind fra Ginger Organic og disse tamponer fra Ginger Organic, som er lavet af økologisk bomuld. De er lidt dyre, men absolut det værd, hvis du spørger mig! ❤️


Jeg skifter lidt imellem vaskemidler, men forsøger altid at finde det sundeste valg. Jeg har længe været glad for Sonett produkterne, fordi at de er helt fri for giftig kemi og er veganske. Det neutrale vaskemiddel er 100% bionedbrydeligt og pletfjerneren er også super til pletter på tøjet, som jo er lidt svært at undgå i en børnefamilie ?

I perioder bruger jeg også de miljøvenlige vaskenødder og de er absolut det mest bæredygtige valg. Jeg er dog et vanemenneske og har lidt svært ved at undvære vaskemiddel, men jeg skal blive bedre til det, for egentlig fungerer vaskenødderne fint. Det er en vanesag for mig. Jeg ved, at mange har glæde af dem og ikke bruger andet ♻️


Jeg har testet mange forskellige shampooer, men én som vi altid har til at stå herhjemme, er denne shampoo med Aloe Vera fra Urtekram. Den er sådan virkelig (!) billig og samtidig vegansk, crueltyfree og eco-certificeret. Mikkel bruger den også og vi har sådan, dybt seriøst, 5 bøtter til at stå herhjemme. Jeg køber altid mange af gangen ? Den er dog ikke den mest plejende, hvis man døjer meget med tør og ødelagt hår (som jeg virkelig gør) og derfor slutter jeg altid af med en god balsam. Det kan mit hår slet ikke undvære! Denne plejende balsam fra Sante er en af de bedste, jeg har prøvet – den gør mit hår så lækker blødt og den er selvfølgelig også vegansk.

Greenish Epsom salt, som I ser i baggrunden, bruger vi til drengene, når de er i karbad. Epsom salt er nemlig fyldt med magnesium og det siges, at det bliver optaget bedre igennem huden ?? Så det bruger vi altså engang imellem, inden drengene skal i seng. Det virker meget afslappende ?


Håndsæbe og deo kan faktisk være lidt svært at finde vegansk, men denne håndsæbe fra Derma og denne deo fra Derma er veganske og har både astma-allergimærket og ecolabel. De er uden parabener, parfume og farvestoffer, som jeg helst gerne vil undgå i mine produkter ✅


Hudpleje er nok det, som jeg har testet mest af i mit “blogger-arbejde”, men nogle hudplejeprodukter, som jeg er særligt glad for og som jeg ikke kan undvære i skabet, er Evolves. Evolve har jeg brugt i over et år og det er bare så sindssygt lækre produkter! 3 af mine favoritprodukter fra Evolve, er rensen til højre (Gentle Cleansing Melt), i midten Hyaluronic serum og den mega lækre chokolademaske Radiant Glow til højre. Mums! Man får sådan lyst til at spise den ? Evolves produkter er selvfølgelig også naturlige, økologiske og veganske.

Den lille grå konjac rensesvamp, har jeg brugt de sidste mange år. Ikke den samme selvfølgelig – den skal skiftes ud engang imellem ? Jeg bruger den hovedsageligt til, at massere ansigtsrens rundt i ansigtet med og det er simpelthen så behageligt! Den er så blød! Den fås også til forskellige hudtyper. Den grå er til uren hud, så den har jeg altid brugt ?

Og til sidst hybenkerneolie, som jeg også ofte har snakket om, er altså helt uundværlig for mig! Jeg e l s k e r hybenkerneolie og alt det, den gør for min hud. Jeg har jo altid døjet meget med uren hud, stor talgproduktion og hudorme og her er hybenkerneolien altså den eneste olie, som jeg har oplevet kan afhjælpe og mindske det – og specielt ved betændte tilstande i huden. Jeg bruger den hver aften inden jeg går i seng, altså efter rens og serum. Det siges også, at hybenkerneolie er god mod rynker, linjer, sår og ar. Det er virkelig et vidundermiddel! Den økologiske hybenkerneolie fra Fuerza var faktisk den første jeg købte og afprøvede tilbage i 2014. Jeg købte den et par måneder inden vores bryllup og den gjorde en stor forskel for min hud på kort tid ??

Og så har jeg også altid en økologisk, koldpresset kokosolie til at stå på badeværelset. Den bruger vi til lidt af hvert, men faktisk mest til at smøre Milan i, som i perioder døjer med tør hud. Ofte får han også en ske med kokosolie i karbaddet.


Og så er vi kommet til make up! Her har jeg selvfølgelig også testet en del, men jeg bliver nødt til, at slå et slag for Jane Iredale make up, som er mit yndlings brand. Hvis du har fulgt med hos mig længe, har du sikkert hørt mig råbe højt om deres fantastiske mineralpudder! Det er mit absolut yndlings make up produkt – den dækker vitterligt ALT og da det er en mineralpudder, tilstopper den ikke min hud, hvilket jeg jo går meget op i med min urene hud. Derudover elsker jeg deres Smooth Affair primer, som jeg bruger inden make up og deres Full Coverage foundation. Jeg elsker også deres nude lipliner, læbestift og bronzer – jamen faktisk er alt deres make up rimelig fantastisk og selvfølgelig også 100% vegansk ?

I spørger mig tit, hvilke farver jeg bruger til huden og med deres mineralpudder skifter jeg imellem Golden Glow og Latte og i foundation bruger jeg farven B4.


Jeg har i løbet af de sidste par år, fået en del spørgsmål omkring, hvilken tandpasta vi bruger og her er der ingen tvivl om, hvad vores yndlings er. Jeg har ikke brugt fluor tandpasta i mange år efterhånden og det kan være lidt svært, at finde en fluorfri tandpasta, som skummer godt i munden og det er altså bare et must, når man fra barns ben har været vant til en masse skum og smag, ikk’? ?  Biorepair er den absolut bedste fluorfri tandpasta på markedet – den smager som en “almindelig” tandpasta og den er tilmed i stand til at reparere emalje, minimere plak, tandsten og dårlig ånde og forebygge huller! Den findes i grøn, som er til “total beskyttelse”, en rød som er til følsomme tænder og den hvide, som jeg står med på billedet, som genskaber hvide tænder. Vi skifter mellem alle tre fra Biorepair og jeg køber altid et par stykker af hver hjem.

En bambus tandbørste er også et must, hvis man er træt af at købe plastik og man gerne vil gøre noget godt for miljøet. Bambus er 100% bionedbrydeligt, så det har jeg altså en lille kærlighed til og jeg elsker at købe bambus ting, som f.eks. legetøj, køkkenservice osv. ?

Jeg håber at dette indlæg var brugbart for jer og hvis I sidder tilbage med nogle spørgsmål, må I endelig bare fyre løs! Og så må jeg hellere nævne, at der selvfølgelig er fri fragt, hvis du handler for min. 200 kr. Der er mange penge at spare og specielt, hvis du køber hos Med24 hver gang, da man automatisk optjener bonuspoint ?

Tak fordi du læste med! ?

Kh Martinna

Skriv et svar