VORES FERIE I TYRKIET

Reklame for Mixx Travel

Hej venner!

Vi er hjemme og i fantastisk behold – og med en masse gode oplevelser i bagagen! Vi har virkelig haft en skøn ferie i Tyrkiet og jeg er så glad og taknemmelig over, at vi kom afsted, trods mine mange bekymringer til at starte med. Det kan ikke siges nok, hvor glad og lettet jeg er over, at det hele bare er gået så godt og smertefrit. Der er så meget at sige om denne tur, men jeg vil lade de mange billeder tale for sig selv. Og så kommer der jo også tre afsnit til efteråret på Kanal 4, hvor I kommer til at følge vores rejse helt tæt på. I kan godt glæde jer! ?


Ventetiden i lufthavnen var noget nervepirrende for mor her.. Jeg fik et glas vin og Mikkel og drengene shoppede lidt LEGO ?


Milan var noget utryg ved situationen, som ses på billedet. Elliot var derimod totalt i hopla og syntes det hele var enormt spændende! Så forskellige de to er.. ❤️


Da vi kom op i flyveren og den endelig var lettet, slappede Milan heldigvis af igen. Han er altid lidt utryg ved ting, som han ikke har prøvet før – og det kan jeg jo sagtens sætte mig ind i. Men han syntes det var spændende, da vi først kom op i luften. Jeg var dog selv lidt af et nervevrag og det var lidt svært at fake det overfor drengene. Men jeg gjorde virkelig mit bedste og jeg tror egentlig ikke de opfangede, hvor utryg jeg var ved situationen.
På billedet er jeg ved at lave confessions til De Unge Mødre. Og hey, spørg mig ikke hvor drengene har den trutmund fra? ?


Vi er fremme i Tyrkiet! Og Emily, min tilrettelægger, photobomber billedet ? Hun er der seriøst bare altid! ?


Da vi kom ud fra lufthavnen, stod der den sødeste guide fra Mixx Travel og bød os velkommen. Hun viste os hen til den sejeste minibus, som skulle køre os til hotellet. Totalt luksus – der var lækre snacks og alt det vi kunne drikke på køl ?  Turen til hotellet tog omkring 1,5 time og guiden fulgte med i bussen og gav os en masse praktisk info. Det var så fedt og mega betryggende, at vi ikke selv skulle sørge for kørsel til hotellet. Alt var bare klaret for os på forhånd ??


Vi boede på det femstjernede all inclusive hotel Xoria Deluxe, som ligger ca 15 km fra Alanya. Det passede mig ret godt, at det lå lidt væk fra byen, fordi at jeg egentlig ikke havde det store ønske om, at komme ind til byen. Vi ville bare holde badeferie og opholde os på hotellet og ved hotellets private strand – det var mere en rigeligt for os! Så jeg synes hotellet passede perfekt til vores behov og ønsker ??


Ved poolområdet på hotellet, var der en masse legetøjsmaskiner og behøver jeg overhovedet fortælle, hvor mange timer vi dagligt brugte der?! ? Drengene elskede det! ??Hotellet har deres egen private strand, som er hegnet inde, så det kun er hotellets gæster som kan benytte stranden. Det var sååå lækkert og det gjorde også bare, at vi kunne føle os 100% trygge der. Og endnu en bonus ved det var, at der ikke var nogle gadesælgere, som prøvede at få os til at købe en masse solbriller og andet crap ? Man kunne være helt sig selv og det sætter jeg bare virkelig stor pris på.

På stranden var der en lille restaurant og bar, som også var en del af all inclusive konceptet. Ligemeget hvor vi gik hen, var der altid gratis mad og drikke. Så nice jo! Der blev spist en masse pomfritter på stranden ?


Elliot syntes det var lidt hårdt at være på ferie! Lille skat ?


Der var den sødeste mand, som arbejdede på hotellets kiosk. Elliot og ham blev virkelig gode venner og han løb ham i armene hver dag, når vi gik forbi. Så sødt altså! ❤️

Der var forresten butikker på hotellet, som bl.a. solgte mad, husholdningsprodukter, tasker, tøj osv., så man skulle altså ikke bekymre sig, hvis man havde glemt noget derhjemme. Der var alt, hvad man kunne få brug for, på sådan en badeferie ??


Hver morgen når vi spiste morgenmad, var der en rengøringskone og gøre værelset rent. Mega luksus og det er bare sådan noget hushjælp, man burde have derhjemme, ikk’? ? Hun var så sød og hver morgen kom hun også med kolde vandflasker. Skønt! ☺️?


Vi havde en lækker udsigt på hotelværelset, til det store poolområde – der var vildt god stemning, musik, underholdning, stor pool + børnepool, vilde rutsjebaner, bar og restaurant – der manglede absolut intet! ?

  På hotellet var der også et spillerum og det var drengene selvfølgelig også helt vilde med! Der var vist nok også et legerum, men det kom vi aldrig i. Vi ville helst være udenfor i det gode vejr jo ?

 
Jeg var ret spændt på det veganske udvalg og særligt fordi det var buffet. Det tog mig også lige et par dage, at finde rundt i det hele og få kommunikeret til personalet, hvad jeg spiste og altså IKKE spiste. Men til sidst forstod vi vist hinanden! ?

Jeg vil anbefale alle veganere / allergikere, at skrive hvad I vil have på Google oversæt og så vise personalet teksten på deres sprog. Det er altså guld værd og så er man også helt sikker på, at der ingen misforståelser er. Go Google! ??


Mikkel var enormt glad for all inclusive konceptet og han gik virkelig all in ?  Det er virkelig nemt, at være vegetar på hotellet! De har meget vegetarisk mad og Mikkel og drengene fik en masse lækkert og nyt mad. De manglede absolut intet ??


På den anden side af hotellet, havde de et ekstra poolområde. Der var ikke høj musik og det var måske faktisk lidt mere for de rolige typer ? Der var heller ikke så mange mennesker og det var egentlig rigtig rart, at der også var den mulighed! Poolområdet havde også en stor pool, vandrutsjebaner og  en lille børnepool med en mega sjov rutsjebane. Drengene elskede at være der! Så det poolområde benyttede vi os rigtig meget af ?


Hver formiddag startede vi ud på stranden og om eftermiddagen gik vi så tilbage på hotellet og hang ud ved poolområderne. Vi var ret vilde med stranden og børnefaciliteterne. Det var virkelig lækkert! ?


Hver dag fra 15-17 var der gratis is og det var noget som især drengene satte stor pris på! ???


Vi boede på det lækreste toetage-værelse, som øverst havde jacuzzi. Hver aften sluttede drengene af med et bad og de hyggede sig så meget med det! Der blev virkelig leget til den helt store guldmedalje ??


På sidstedagen fandt jeg ud af, at alt dette morgenbrød var vegansk ??‍♀️?  Jeg ville ønske, at jeg havde spurgt dem noget før… Men jeg hader bare, at være til besvær og måske spørge for meget. Men det har jeg virkelig erfaret til en anden gang: Man skal bare spørge! For oftest er der faktisk meget mere vegansk, end man lige regner med ??


Der var så mange lækre salater, pide (virkelig lækkert ovnbagt brød med grøntsager), hummus og andre varme retter. Og så var der selvfølgelig pomfritter i massevis. Jeg havde jo taget min egen vegan mayo med hjemmefra – så det var faktisk virkelig lækkert! ? De går meget op i, at maden skal se pæn og indbydende ud og det var virkelig tydeligt, at der var kræset for detaljerne ??


På vej hjem i flyveren ✈️ Drengene var godt brugte og de tog sig begge en lille lur. Elliot var helt vild med at flyve og hver gang der var lidt turbulens, råbte han: “Mere, mere!”. OMG og jeg var bare ved at brække mig og havde den vildeste koldsved ??

Som I nok kan fornemme på billederne, har vi virkelig haft en dejlig ferie og alt er gået totalt over mine forventninger. Alle mine bekymringer om flystyrt og terror er virkelig gjort totalt til skamme! Jeg var så tryg dernede og der var ikke et eneste tidspunkt, hvor jeg følte mig utilpas. Tyrkerne er så rare og simpelthen så serviceminded. Der var ikke andet end søde og hjertevarme mennesker, som bare ønskede at vi havde det godt. Det var så dejlig en oplevelse og jeg ville uden tvivl vælge Tyrkiet igen som feriedestination ❤️

En anden ting, som jeg også lige bliver nødt til at slå et slag for, er det her all inclusive koncept. Hold op, hvor er det lækkert at man bare kan drikke og spise alt det man vil, uden at skulle bekymre sig om prisen! Det er helt sikkert et must, til vores næste ferie ?? Det er virkelig en luksus, som jeg ikke vil være foruden! Og så generelt det her med, at rejse med et rejseselskab. Sikke en tryghed at blive taget imod af danske guider, som hjælper én og som står til rådighed 24/7. Det er virkelig en tryghed, som jeg sætter så stor pris på og særligt, når man har børn med ?‍?‍?‍?

Til sidst vil jeg sige, at mange har spurgt ind til hotellet, så I får lige et direkte link til hotellet Xoria Deluxe HER. Og husk, at I kan se meget mere til vores ferie i De Unge Mødre til efteråret! Derudover har jeg to højdepunkter på min IG profil, som er navngivet “ferie” – her har jeg også delt en masse øjeblikke fra vores tur ?

Jeg håber, at jeg har fået besvaret jeres spørgsmål og ellers er I selvfølgelig velkommen til at skrive. Tak fordi du læste med! ?

Kh Martinna

Skriv et svar