PLAKATER TIL VORES BOFÆLLESSKAB OG HJEMMESKOLE


Reklame for Desenio

Vi har boet i vores lille bofællesskab i over 1,5 år nu, men vi har virkelig forsømt entréen i al den tid, vi har boet her. Jeg ved egentlig ikke helt hvorfor, for det er jo det første man ser, når man kommer på besøg og vi vil gerne give vores gæster en varm velkomst. Men ærligt, det kan være ret svært, at holde entréen pæn og ren, når man bor 9 mennesker i ét hus. Tænk engang, hvis vi alle har ét par sko til at stå fremme i entréen, giver det i sig selv 18 sko, som bare ligger og flyder. Godt vi trods alt har et teknikrum, hvor vi kan smide alt overtøj og sko ind! ?

Entréen og teknikrummet er faktisk de eneste “fællesrum”, vi har i huset og jeg følte derfor, at én af os måtte tage affære og gøre noget ved vores kedelige og intetsigende entré. Okay, jeg er faktisk nok også den eneste, som går så meget op i bolig og indretning, så selvfølgelig tog jeg initiativet ?

For et stykke tid siden købte jeg en bænk, en stor plante og en kurv til vanter og huer osv. og forleden fik vi så de her fine plakater hjem fra Desenio. Desenio har et kæmpe udvalg af posters og der var derfor rig mulighed for, at skabe lige præcis det udtryk, jeg ønskede. Jeg ville gerne have en plakat med en sød tekst, som beskrev vores bofællesskab og så et par flotte, farverige billeder dertil. Jeg synes teksten passer så fint til den måde, vi lever på og vores værdier. Vi elsker jo virkelig, at være sammen hver dag og at leve og udleve vores drømme sammen, som én stor familie ?


Plakaterne er 30×40 cm og hedder “Into The Blue“, “Blue Tide” og “Together Is Our Favourite Place” og de kan findes på Desenio.dk. (25% rabat på posters med koden: cellinamartinna – gælder mellem d. 10.-14. maj)


Derudover manglede vi nogle lærerige plakater til hjemmeskolen, som kunne pynte i Milan og Benjamins “klasseværelse”, kan man vel godt kalde det. Benjamins værelse er indrettet, så drengene kan sidde derinde og lave skole og der manglede virkelig noget inspiration på væggene. Jeg synes de her plakater er så fine og totalt børnevenlige med de mange farver og dyr. Hvilken bedre måde er der at lære om lande, ved at inddrage dyr og deres hjem? Det er genialt! ???

Det store verdenskort med dyr er 50×70 cm og hedder “World Map Animals“. De andre to posters er 30×40 cm – det øverste billede hedder “The Solar System” og det nederste “Animal Alphabet“. De kan alle findes på Desenio.dk. (25% rabat på posters med koden: cellinamartinna – gælder mellem d. 10.- 14. maj)

Der er virkelig meget inspiration at finde hos Desenio og på hjemmesiden har de endda en “Byg din billedvæg“-guide, så man inden købet kan se, hvordan plakaterne passer sammen. Det er altså ret genialt til dem, som måske har lidt svært ved at visualisere, hvordan det hele kommer til at se ud. Jeg er selv ikke ret visuel, så den guide var virkelig guld værd ??

En ting som jeg også er vild med ved Desenio er, at de virkelig har omtanke for miljøet. De planter nemlig to nye træer for hvert træ, der bruges i produktionen af de solgte plakater. Træerne der plantes, giver mere frugtbar jord og bidrager med fødevarer, beskyttelse mod erosion, byggematerialer og meget tiltrængt skygge for både kvæg og mennesker. Og alle plakater, som Desenio selv producerer, er trykt på miljøcertificeret papir – altså er det fremstillet af træer fra ansvarligt skovbrug, som tager hensyn til mennesker og miljøet. Og dét synes jeg er ret fedt – at man kan købe plakater hos dem med god samvittighed ♻️

Husk at der er 25% rabat på posters med koden: cellinamartinna og koden gælder altså kun i to dage, mellem d. 10.-14. maj – så hvis du står og mangler plakater til dit hjem, er det måske nu du skal slå til ☺️
*koden gælder ikke på håndplukkede samarbejder, rammer og personlige posters!

Kh Martinna

Skriv et svar