NYT TV-PROGRAM PÅ TV2 MED MELANIE + FAMILIE

Hej venner!

Jeg har teaset lidt for det før, men nu kan jeg endelig løfte sløret og fortælle jer, at Melanie og hendes familie deltager i det helt nye TV2 program: Min Sindssygt Sunde Familie.

Jeg ved at mange af jer også godt kan li’ at følge med i Melanies liv og finder hende utrolig inspirerede og det forstår jeg jo virkelig godt! I dette program åbner hun døren ind til deres afdeling af huset og fortæller åbent om deres værdier og hendes (mange gange sjove) og alternative idéer ? Det er meget interessant, kan jeg love jer for!

De er tre familier med i alt, som lever sundt udfra hver deres overbevisning. Til sidst i programmet får de så alle foretaget en  sundhedstest, som skal vise hvor sunde de egentlig er. Spændende, hva’? ?

Jeg er også en smule med i afsnittene, men det er dælme ikke meget. Måske synes TV2, at jeg har opbrugt min skærmtid på Kanal 4? ?  I don’t know. Men man ser i hvert fald en masse til min seje søster, hendes søde mand, Daniel og mine skønne nevøer og niece ? Første afsnit bliver vist mandag d. 6. Maj kl. 20.50 på TV2. Glæd jer! ?

Skriv et svar

Luk menu