VIDEO: NEM VEGANSK AFTENSMAD PÅ 15 MIN

Reklame for Tefal

Så har mor her været i køkkenet og denne gang har jeg lavet en virkelig lækker, nem og børnevenlig ret på blot 15 min – selvfølgelig vegansk ?

Jeg har lavet en video, hvor jeg viser opskriften step-by-step. Håber det kan inspirere lidt og måske særligt til de børnefamilier, som er lidt idéforladte og tidspresset i hverdagen ☺️

Til at lave den lækre mad, har jeg brugt dette Tefal Talent Pro sæt. Jeg elsker virkelig alle mine Tefal gryder og pander! De holder SÅ godt, prisen er overkommelig, de er miljøvenlige og helt fri for PFOA ♻️ I videoen fortæller jeg mere om gryderne og panderne og hvordan man kan bruge dem.

Talent Pro kan købes i mange forskellige butikker og webshops og lige nu kører jeg faktisk en konkurrence på min IG profil @cellinamartinna, hvor jeg sættet magen til mit – så hop endelig derover og deltag! Men se evt først videoen herunder og bliv inspireret ?

Skriv et svar