MIN FØRSTE MAKE UP TUTORIAL PÅ YOUTUBE

Reklame for Cocopanda

Hej venner,

I sidste måned lavede Anine og jeg en trin for trin makeup guide her på bloggen, men flere efterspurgte efterfølgende en makeup tutorial på YouTube. Det har jeg sgu aldrig prøvet før, men én gang skal jo være den første, så jeg spurgte Anine om hun ville være med og det ville hun heldigvis gerne! Hun er super dygtig og alt bliver bare pænere, når hun har lagt sit touch.

Jeg håber I kan li’ den! Det er jo min første gang, så jeg føler mig altså lidt på dybt vand. Men det var vildt sjovt at lave og både Anine og jeg er friske på at gentage succesen! Hvad siger I? Vil I se flere tutorials og har I nogle gode forslag? ☺️

Under videoen er der direkte links til produkterne og også et par rabatkoder til mine læsere. Alt makeuppen er selvfølgelig vegansk og til virkelig fornuftige priser! wup wup ???

 1. Milani Prime Correct
 2. Real Techniques Sponge
 3. Jane Iredale Full Coverage foundation
 4. Revolution Conceal And Define
 5. Revolution Lace Baking Powder 
 6. Revolution Eyeshadow Palette Flawless
 7. Revolution The Mascara
 8. NYX Eyebrow Cake Powder
 9. Wet’n Wild Contouring Palette
 10. Jane Iredale Golden Bronzer Moonglow
 11. Milani Lipliner
 12. Milani Lipstift
 13. Jane Iredale PurePressed Base Mineral Powder
 14. Revolution Hyaluronic Fixing Spray

 

CEMAFRI – giver gratis fragt
CEMA10 – giver 10% rabat
* Ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt!
* Rabatkoderne er gyldige fra d. 24.02. til d. 03.03.2019 kl 23.59.

 

Kh Martinna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Stine

  Super fed video og kæmpe inspiration. Tak for den:-)

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak, Stine 🙂

 2. Anne Mette

  Jeg synes det er meget spændende med sådan en video-guide, da jeg selv ikke rigtig kan finde ud af hvilken make-up jeg skal bruge og hvordan. Jeg har samme hud- og hårfarve som dig. Dog kunne jeg godt tænke mig at du/i lavede en video, hvor der var lidt færre produkter, så det er mere overskueligt. Jeg har nemlig ikke et særlig stort kendskab til make-up og det bliver hurtigt for kompliceret for mig at følge med. Håber det giver mening. Du er super inspirerende af følge. Knus.

  1. Cellina Martinna

   Hej Anne Mette, tusind tak for din besked og for at dele dine tanker. Jeg vil helt sikkert tænke over det til næste makeup tutorial! Ha’ en skøn dag, kh Martinna

Skriv et svar