MIKKELS FØDSELSDAG OG LUKSUS LIKEMEAT MIDDAG

Reklame for LikeMeat

Hej venner,

Hold nu op, en fantastisk aften vi havde i går! Hvis I fulgte med på min Instagram story, har I nok en idé om hvorfor ? Mikkel havde fødselsdag og jeg havde arrangeret den lækreste LikeMeat middag, lavet af de skønneste Mikuna piger. Hvis du er veganer eller fra Aarhus området, kender du højest sandsynligt Mikuna. De har haft en vegansk café i Aarhus, hvor de serverede de lækreste burgere. Og faktisk har de også vundet Årets Bedste Burger. De er sindssygt dygtige og Line arbejder nu for LikeMeat, hvilket jo virkelig er til mit store held. Og hold nu op, nogle skønne piger de er! Det var simpelthen så hyggeligt, at have dem på besøg og vi snakkede hele aftenen uafbrudt. Så dejlige, hjertevarme, livsglade og inspirerende piger ?

Jeg har samarbejdet med LikeMeat de sidste par år, fordi at det indeed er det bedste veganske kød på markedet. Jeg har prøvet meget vegansk køderstatning, hvis ikke det alt og det her, venner – det er noget der dur! Alle jeg kender, elsker LikeMeat, selv mine bedsteforældre kan ikke smage forskel og min morfar er særlig vild med deres nuggets. Og det siger altså ikke for lidt! Hvis du tjekker min Instagram story ud, kan du også se mine bedsteforældres reaktion på alt det lækre mad i går. Jeg har også gemt alle stories under højdepunktet “LikeMeat”, i tilfælde af at du først ser dette indlæg lidt senere ?


Like father like son. Milan vil altid have det samme tøj på som Mikkel. Det er altså ret sødt! ?


Et lille tip: Jeg fandt vegansk og økologisk hvid- og rødvin i Aldi. Jeg ved ikke helt, om det var et spottilbud eller om det er fast sortiment, men det er virkelig sjældent, at jeg har set det gyldne “V” mærke på vin og de var faktisk overraskende gode. Ret søde og ikke så bitre og sure som mange andre vine ?


De skønne older hygger inden maden ?


Elliots aller bedste ven, onkel Andreas ?


Forretten var disse lækre kanapeer. Wow, det var simpelthen så lækkert og smagfuldt! ?

 
Første burger var med de lækre LikeMeat bøffer. Wow – bare wow! ?


Og de søde piger havde selvfølgelig også sørget for lækre børneburgere og LikeMeat nuggets dertil. Drengene spiste helt vildt meget! ??

      
2. burger var med mit yndlings “kød”, nemlig LikeMeat kebab chunks. Det var simpelthen den bedste burger, jeg nogensinde har fået altså! Det var virkelig en himmelsk mundfuld. Såååå lækkert! ?


Til dessert havde min mormor, som altid, lavet hendes lækre veganske kanelkage. Den er altså bare en sikker vinder! Og så havde jeg købt Naturli’ is i tre forskellige varianter. Virkelig lækkert, men jeg kunne ærlig talt ikke rigtig spise noget dessert. Haha, jeg var simpelthen så propmæt og det var alle de andre gæster også, så vi har ret meget dessert tilbage i dag, lad mig sige det sådan.. ?

Hvis I har spørgsmål til LikeMeat produkterne eller andet, kan I skrive til LikeMeat på Instagram. Det er Line, som styrer profil derinde og hun er super sød til, at svare på alt det, I nu må have på  hjertet – og nå ja, LikeMeat kan købes i SuperBrugsen, Føtex, Kvickly, Bilka, Irma og på spot andre steder ????

Kh Martinna

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Cille

    Har du ikke snydt Mikkel for Spiderman-tema til fødselsdagen ? ?Det nævnte du vist noget om i et tidligere indlæg ( fra Milans fødselsdag?)
    Hvad er der på de læste kanapeer?

    1. Cellina Martinna

      Haha, godt husket! Jeg har faktisk gemt pynten, men “glemte” det desværre på dagen 😉 Der var bl.a. tunFRI salat og en masse andre spændende ting.. Jeg husker ikke præcis hvad det hed, men det smagte virkelig godt! 🙂

Skriv et svar