TRIN FOR TRIN GUIDE – FEST MAKEUP MED VEGANSKE PRODUKTER

Reklame for Cocopanda

Hej venner,

Min lillesøster, Anine, er min største inspiration, når det kommer til makeup og styling. Hun kender de bedste produkter, så det er altid hende jeg spørger, når jeg skal have vejledning i makeup. Når jeg skal lave tv eller tage billeder, “hyrer” jeg altid hende og selv da Mikkel og jeg blev gift for fire år siden, stod hun for hele mit look, makeup og hår. She’s truly the best! ??

Så da jeg forleden bestilte make up hjem, spurgte jeg selvfølgelig hende til råds. Jeg ønskede et fest-makeup look og det skulle selvfølgelig udelukkende være med veganske produkter. Jeg har før handlet hos Cocopanda og er i forvejen ret stor fan, da det altid er billigt – der er gode rabatter og et mega stort udvalg!


Så jeg bestilte en masse lækre, veganske produkter hjem og Anine var så sød at vise mig, hvordan jeg kunne bruge dem. Indrømmet – makeup er ikke min stærke side, så lidt vejledning var på sin plads ?


… og se nu lige hvordan det endte. Hold kæft mand, jeg følte den! Hun fik fremhævet mit ansigt så fint og jeg var bare mega klar på at tage i byen! Det kunne jeg dog ikke, because… kids? Men jeg tog da en tur i Brugsen – det lækre look skulle ikke gå til spilde ?

Jeg vil lige dele step-by-step, hvilke produkter vi brugte og i hvilken rækkefølge. Der er også direkte link til hvert enkelt produkt.

 1. Hun startede med at bruge The Ordinary, som er en serum, der udglatter linjer og balancerer talgproduktionen. Den er super god for min hud, da jeg jo i perioder virkelig døjer med mange talgkirtler og knopper.
 2. Prime Correct fra Milani er en helt fantastisk primer. Den har en grøn tone, mindsker rødme og udglatter linjer. Mama needs that! Jeg bruger den ret ofte og smører altid et godt lag på rynken i panden. Den kan kun få for lidt ?
 3. Liquid Highlighter fra Revolution puttede hun på mine kindben. Den er virkelig cremet og skinner så flot.
 4. Conceal&Define fra Revolution puttede hun under mine øjne. Den er også virkelig lækker og det er faktisk nok den bedste concealer, jeg har haft. Jeg bryder mig ikke om de der helt tynde cremer, men den her concealer er så dejlig tyk og cremet.
 5. Full Coverage foundation fra Jane Iredale er virkelig god og jeg har faktisk brugt den i et års tid. Jeg blev anbefalet den af min huddame, da det er en mineral foundation kombineret med  concealer og anti-aldrende ingredienser + solbeskyttelse. Alle Jane Iredale er virkelig fantastiske!
 6. Lace Baking Powder fra Revolution kom hun under øjnene og på rynken i panden. Den gør, at makeuppen holder hele dagen og huden er flot mat. Når jeg bruger den, bliver min hud slet ikke fedtet og selv efter et par timer, sidder makeuppen flot.
 7. Øjenskygge paletten fra Revolution blandede hun lidt forskellige farver fra og det blev sgu også ret godt! Det er første gang, at jeg ejer en øjenskygge palette og denne er virkelig god, da den indeholder så mange forskellige nuancer og også et par stykker med glimmer i.
 8. Strobelight fra Milani brugte hun også på mine øjne og den er så sindssyg flot! Jeg bruger den virkelig tit og den er blevet et af mine yndlings produkter. Jeg er ellers ikke normalt så vild med highligther, men denne er så fin.
 9. The Mascara fra Revolution er jeg så positiv overrasket over, da jeg synes det er svært, at finde en god, vegansk mascara med en fyldig børste. Men denne børste er mega tyk og fyldig og det er helt klart blevet min favorit mascara. Så hvis man er til en meget fyldig børste, er den her altså fantastisk.
 10. NYX Eyebrow Powder har jeg brugt i mange år efterhånden. Den er fantastisk og fungerer så godt til mine øjenbryn. Den indeholder to forskellige nuancer og jeg bruger altid den mørkeste.
 11. Revolution Strobe Lighting palette indeholder tre smukke highlighter farver og her brugte hun altså lidt af den mørkeste, på det øverste af mine kindben.
 12. Wet n Wild Contouring palette er blevet en favorit herhjemme og jeg bruger den hver dag for tiden. Den indeholder en mørk og lys banan-agtig farve. Jeg elsker banana farver (hedder det det?) – den giver en flot, lys grød og er altså særligt god til randerne under øjnene. Den mørke bruger jeg til mine kindben hver dag og her har Anine altså også brugt begge farver til at contour min næse.
 13. Wet N Wild Bronzer er meget neutral i det, men har alligevel lidt glimmer og shine, så den brugte hun til sidst på mine kindben.
 14. Lipliner i nude fra Milani er fantastisk! Mit krav til lipliners er, at de skal kunne holde længe og det synes jeg virkelig denne gør. Jeg bruger den ret ofte, så jeg skal helt sikkert have købt nogle flere. Nude lipliners er et totalt musthave i min toilettaske!
 15. Læbestift i nude fra Milani er så fin og matchede liplineren flot. Jeg synes det er sjældent, at veganske lipliners og læbestifter er gode og holdbare, så jeg er meget overrasket over disse, som holder mange timer frem.
 16. Elf Prime & Stay Finish Powder har Anine brugt længe og hun elsker den! Den bruges til at afslutte et makeup look og gør at makeuppen holder længe og udjævner ujævnheder i huden. Så den fik jeg også på.
 17. Hyaluronic Fix fra Revolution kom hun på til allersidst og den fungerer som en setting spray. Jeg elsker setting sprays og sprøjter gerne med den flere gange, i løbet af dagen. Den tilfører huden godt med fugt og så giver den virkelig et dejligt, frisk look.
 18. Vi brugte børster fra Jane Iredale og denne beauty blender fra Real Techniques.


Jeg elsker at Cocopanda har så stort et udvalg af veganske produkter og så endda til priser, hvor alle kan være med. Det er så fantastisk og jeg er mega fan! Man kan sagtens skabe et smukt, lækkert makeup look og samtidig passe godt på dyrene. What’s not to like? ?? #veganftw


Jeg har fået et par lækre rabatkoder til mine læsere på cocopanda.dk:
Gratis fragt: MARFRI
10% rabat: MARFRI10
Koderne er gyldige fra d. 20.01. til d. 10.02.2019 – én gang per kunde – og kun en rabatkode pr ordre! (ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt)

Og fra d. 16.01. til d. 31.01. holder Cocopanda januar udsalg med 20-70% på næsten hele shoppen!
Gælder dog ikke ByNoor, Hermans Professional, Laura Mercier, Olaplex, Sigma & The Ordinary.
Der vil være 10% på Moroccanoil, Ole Henriksen, Yves Saint Laurent & Beaute Pacifique og 20% på Exuviance, Lancome, Maison Margiela, Helena Rubinstein & Giorgio Armani

Jeg håber at indlægget var brugbart for jer og hvis I har nogle spørgsmål, må I endelig sige til ?

Kh Martinna

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Siljesofie

  Kunne du og din søster ikk lave en video hvor I viser hvordan hun ligger produkterne på dig? Jeg har købt produkterne og fuldt det du skrev men det blir bare ikke ordenligt. Lige nu føler jeg at jeg har spildt en masse penge ? hvilket jo selvfølgelig ikke er din skyld, jeg vil bare så gerne kunne brude dem ordenligt

  1. Cellina Martinna

   Hej Siljesofie, jeg har netop uploadet en makeup tutorial på min YouTube kanal Cellina Martinna, hvor vi viser hvordan vi bruger produkterne 🙂 kh Martinna

Skriv et svar