SE VORES NYE FÄRG VÆG

Reklame for Malgodt 

Hej venner,

Som I måske så på min story, har vi brugt hele weekenden på, at lave lidt om herhjemme. Jeg har længe ønsket at farve væggen, men jeg kunne simpelthen ikke finde ud af, hvilken farve der ville klæde rummet. Jeg spurgte på Instagram, hvad folk kunne anbefale og flere sagde, at en FäRG væg ville være så smuk herhjemme. Jeg kiggede FäRG kataloget igennem og var med det samme helt solgt! Det var jo lige præcis dét udtryk, jeg drømte om herhjemme. Først overvejede vi en grå farve, men egentlig er jeg jo mere til messing og varme farver. Samtidigt skulle det ikke være for lyserødt, men nærmere noget beige/brunt. Så jeg forelskede mig i farven #HEDE og Mikkel var heldigvis lige så vild med den som jeg var ??

Det unikke ved FäRG er, at det er indfarvet spartelmaling og altså lidt mere omfattende end bare at skulle male. Vi var derfor lidt nervøse for, om vi kunne finde ud af det. Hverken Mikkel eller jeg er særlig handy, men der stod på hjemmesiden, at alle kunne gøre det, så vi tog chancen. Og vi klarede det sgu! Eller Mikkel gjorde. Og han skal fandme have ros, for han har knoklet hele weekenden. Han har spartlet, slebet, spartlet, slebet, spartlet og slebet. Tre gange skulle der til. Normalt er det nok med to gange, men fordi vi har en murstensvæg, skulle der lidt mere spartel til at dække ujævnhederne. Og til sidst skulle der så forsegling på, for at holde på farven. Så det er altså et lille projekt at begive sig ud på, men wow, et resultat! Det her look kunne vi jo på ingen måde have skabt med maling. Jeg synes det er så smukt, helt unikt og jeg elsker alt ved det! Det er helt vildt, hvad det har gjort for rummet. Billederne er faktisk ret utaknemmelige – stuen er blevet så varm, hyggelig og faktisk også ret romantisk. Nu glæder jeg mig til, at de gardiner jeg har bestilt kommer hjem og udover det, kommer der til at ske lidt flere forandringer herhjemme. Følg med – det bliver så godt ?

Spartelmassen kan købes her. Og alle FäRGs farver kan ses her.

Rabatkode: Martinna giver mine læsere 20% rabat på FäRG hos Malgodt.dk indtil d. 21. januar.

Et lille førbillede af vores stue.

Og efter. Overvej lige en forskel altså ?

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Line

    Hej. Så fin stue! 🙂
    Gælder koden også den 21. med? Ville nemlig meget gerne nå at se farven jeg vil købe i en fysisk butik før jeg bestiller hos malgodt.dk..

    1. Cellina Martinna

      Ja, den gælder også d. 21. ?

Skriv et svar