SÅ STARTER VI PÅ JUICEKUR + RABATKODE TIL JER

Reklame for Unplugged Juice

Hej venner,

Jeg delte i går på min Instagram @cellinamartinna, at Melanie og jeg i dag ville starte på juicekur og jeg vil derfor lige fortælle lidt mere om det. Juicekuren er nemlig noget anderledes end sidste gang, da vi denne gang må spise salat ved siden af til aftensmad. Hver dag får vi altså 2 proteinshakes og 4 juice. En anden ting der er anderledes fra sidste gang, er at vi skal drikke juice i 5 dage og herefter spise sundt i 2 dage. Vi har valgt en 10 dages kur, så de næste 5 dage drikker vi juice, herefter 2 dages sund mad og så gentager vi dette en uge mere.

Jeg glæder mig helt vildt til, at komme igang igen og tænker at denne gang ikke bliver helt så hårdt som sidst ? Yay! Følg med på min IG, hvor jeg opdaterer hver dag ??

Rabatkode: Unplugged Juice vil give mine læsere 10% rabat på juicekur med koden: juice10. 

Vi er på 10 dages body slim menu kur og den kan købes her.

Hvis I vil se vores resultater fra sidste juicekur med Unplugged Juice, kan I se før- og efter billeder og mit resultat her og Melanies resultat her. Det er så vildt, hvad der skete på blot 10 dage!

Kh Martinna

 

(Rabatkoden gælder alle juicekure, dog ikke prøvepakker eller køb af juice enkeltvis. Rabatkoden gælder de næste 30 dage!)

 

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Kia Andersen

  Kære Martinna,

  Fuldstændig urelateret til dette opslag, kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre, hvilken bredde har det vitrineskab i har købt? Det er simpelthen så fint!

  De bedste hilsner

  Kia Andersen

  1. Cellina Martinna

   Kære Kia, vores vitrineskab er 142 cm bredt 🙂 kh Martinna

Skriv et svar