HER ER MELANIES MAND

Hej venner,

I har jo tit spurgt ind til, hvem Melanies mand er. Der er ikke mange som ved det, men den trofaste seer har højst sandsynligt allerede set ham i De Unge Mødre. Han var nemlig med et kort øjeblik i det allerførste afsnit vi medvirkede i, men ønskede fra start ikke at være et “kendt” ansigt. Sidenhen har han været meget privat og vi har beskåret ham fra billeder og det har selvfølgelig gjort, at mange har været enormt nysgerrige.

Der er dog sket meget i løbet af de sidste par måneder og flere ting har ændret sig. Faktisk kan jeg afsløre, at I vil komme til at se meget mere til ham i år 2019. Mere kan jeg ikke sige lige nu, men jeg skal nok fortælle mere – snart! Men han har indtil videre givet mig lov til, at stille jeres nysgerrighed og “offentliggøre” ham. Haha, nu virker det hele så højtideligt, men egentlig er han slet ikke så interessant ?

Han hedder Daniel, er 37 år og er uddannet socialrådgiver, som han også arbejder som. Derudover er han uddannet ved Dr. Gordon Neufeld indenfor tilknytning og udviklingspsykologi og er fortsat under uddannelse ved ham. Han er en af de klogeste mennesker, jeg kender og sindssygt dygtig indenfor hans fag. Jeg suger ofte alt hans viden til mig og han er virkelig en god sparringspartner, når det kommer til børn. Han er forresten far til alle Melanies tre børn – det har der ofte været spørgsmål omkring, fordi at børnene er meget forskellige udseendemæssigt, men den er altså god nok! Melanie og Daniel har været gift i snart 10 år, så han har altså været en stor del af mit liv i mange år efterhånden.

Bum. Slet ikke så spændende, vel? ? Men nu ved I det!

Ha’ en dejlig mandag!

Kh Martinna

Skriv et svar