ØKOLOGISK OG GOTS-CERTIFICERET UNDERTØJ + RABATKODE


Annonce for OrganicBasics

Aldrig har jeg haft det så sjovt og samtidig enormt akavet med, at få taget billeder. Shit, hvor var det altså noget af en opgave! ? Hvis jeg turde, ville jeg seriøst dele nogle af de mislykkede billeder med jer. Jeg er sikker på, at I ville få et godt grin med på vejen, men jeg bliver sgu nok nødt til, at holde dem for mig selv.. For vores alle sammens skyld egentlig! ?  Tak til min søde og meget tålmodige søster, Melanie, som agerede fotograf.

Og nu kunne det også sagtens blive en tekst omkring, at hylde mor-kroppen og kvindelige former, men dén vil jeg altså også skåne jer for. I kan jo bare kigge på billederne.. ??‍♀️ Nej, denne gang skal det handle om et helt genialt tøjfirma, som jeg er så stolt over, at have et samarbejde med. Selvom det faktisk er enormt grænseoverskridende, at dele så “nøgne” billeder med jer, gør jeg det gerne for lige netop dette firma. De står nemlig for så mange vigtige budskaber om modeindustrien og dét at passe på vores egen krops sundhed og ikke mindst Moder Jord ?


^ Triangle bra i rose nude her (min er en str. large) og g-streng i rose nude her.

OrganicBasics er et københavnskbaseret tøjfirma, som er skabt af fire passionerede mænd. De forhandler udelukkende økologisk, GOTS-certificeret, bæredygtigt og kemifrit basics tøj til mænd og kvinder. Jeg elsker ALT hvad de står for og hele deres produktion er simpelthen så gennemført! Der er tænkt på alt, lige fra de aller bedste stoffer, fabrikker, arbejdsvilkår, transport, indpakning, miljø og de har endda en guide til, hvordan man vasker sit tøj mest bæredygtig ??

Da jeg fik undertøjet i hænderne første gang, kunne jeg tydeligt mærke, at kvaliteten var helt i top – silkeblødt og mega stretchy. Simpelthen så lækker kvalitet og virkelig undertøj, som bare holder! Jeg er vild med det og det giver mig en god følelse, at iføre mig undertøj, som er helt uden farlige kemikalier. Tænk på, hvor tæt kontakt vores undertøj er med vores krop. Hvem gider at have giftige stoffer, pesticider og kemisk gødning i nærheden af underlivet? Det er sgu egentlig ret uhyggeligt, hvor mange giftige kemikalier, der gemmer sig i modeindustrien og jeg ville ønske, at hele mit tøjskab var lige så “clean” som OrganicBasics’ produkter. Det er goals! Jeg har aldrig været god til, at investere i bæredygtigt undertøj, men som årene er gået, er jeg blevet mere bevidst og jeg er begyndt, at holde ret meget af talemåden: Less is more. Det er jo så rigtigt! Det er meget bedre, at have få lækre, kvalitets trusser end en 3-pak fra et billigt brand, som alligevel ikke holder mere end et par måneder. Det er meget bedre for vores verden ♻️


^ Sort g-streng her og strømper her.

Jeg har fået mulighed for, at give mine læsere 15% rabat på alt hos OrganicBasics med rabatkoden: CELLINAXOBCO15 ?

Lige nu er der fri fragt indenfor EU og hvis man bestiller inden i morgen den 18. dec., kan det endda nå frem inden jul. Yay! Perfekt julegaveidé til én man holder af ?

Kh Martinna

 

Skriv et svar

Luk menu