JAGTEN PÅ DET RETTE SOFABORD

Annonce for Jotex

Hvis man har fulgt med herinde det sidste års tid, ved man måske at jeg har haft ret svært ved, at finde det helt rette sofabord. Og derfor har jeg også skiftet det ud en del gange. Tror jeg har haft fem forskellige sofaborde det sidste års tid… Ikke noget jeg er synderligt stolt af, men til mit forsvar, er der altså også nogle af dem, som er gået i stykker hen af vejen.. Livet med (drenge)børn kan være vildt, så mit nye krav til et sofabord var, at det skulle være tungt og ikke bare lige skulle kunne vælte. Jeg har længe været forelsket i marmorborde, men det skulle være af god kvalitet og til en ordentlig pris.

Jeg kiggede nettet rundt og faldt så over Jotex.dk, som simpelthen har så mange fine ting til hjemmet! Jeg var ikke i tvivl, da jeg så bordet og klikkede det hurtigt hjem. Og se det lige! Er det ikke pænt?! Og bedst af alt, virker kvaliteten så god og drengene kan overhovedet ikke løfte det – yay! ? Jeg er virkelig vild med det og håber ikke at jeg får trang til, at skifte det ud i den nærmeste fremtid. Haha. Hvad er der seriøst med mig og sofaborde? Don’t know.. But now I found the right one ?

Bordet kan købes her.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Mari

    Det er vildt flot!

    1. Cellina Martinna

      Tak! 🙂

Skriv et svar