NYT TV PROGRAM: DERFOR SKAL JEG BO PÅ ET SLOT DE NÆSTE FIRE DAGE

 

Hej venner,

Long time, no see – I know! Jeg er ked af, at jeg ikke får skrevet mere herinde, men jeg elsker at bruge Instagram til, at dele de små øjeblikke og billeder fra hverdagen. Det er så nemt og hurtigt og jeg synes sgu ærlig talt det er lidt mere omstændigt herinde ? Men jeg vil alligevel lige bryde tavsheden med, at fortælle jer om et helt nyt tv program, som jeg medvirker i..

Mikkel, børnene og jeg er sgu draget mod Lolland! Det gjorde vi faktisk allerede i går, for vi skulle starte meget tidligt med at optage i morges. De næste fire dage skal vi bo på et slot og jeg ved ærlig talt ikke helt, hvad der kommer til at ske.. Jeg ved at programmet hedder “De Unge Mødre på slottet” og jeg ved, at vi i løbet af de næste fire dage skal udfordres en del. Men det er alt sammen “overraskelser”, så jeg er ret spændt på det og har på fornemmelsen, at det bliver ret grænseoverskridende. Jeg er heldigvis ikke alene! Tre andre deltagere fra De Unge Mødre og deres børn, er med på slottet, så vi har da heldigvis hinanden ☺️

Jeg lover at dele lidt “behind the scenes” i løbet af ugen, men det bliver nok primært på min Instagram @cellinamartinna, så følg rigtig gerne med der!

Det bliver forresten sendt på Kanal 4 til foråret og jeg skal selvfølgelig nok råbe højt, når jeg kender den præcise dato! Skal I se med? ❤️

Skriv et svar