ELLIOT, 2 ÅR

Elliot fyldte 2 år i tirsdags, så jeg følte lige for, at dele lidt fra dagen med jer. Selvom jeg faktisk ikke har ret mange blogger-venlige billeder fra dagen og de fleste er slørede og mørke. Sorry! Det er totalt fail, I know – men jeg kan umuligt være den eneste, som kæmper med billederne her i oktober måned?! Jeg synes det er så svært, at gøre billederne flotte og lyse, selvom jeg netop har brugt mange tusinde kroner på den nyeste iPhone. Ikke engang dén formår, at tage flotte billeder på de her mørke dage. Øv! Men selvfølgelig skulle Elliot også have et indlæg på hans 2 år fødselsdag, ligesom på hans 1 års fødselsdag og Milans 3 og 4 års fødselsdag. Ingen forskel der! Jeg tænker tit, at det må være sjovt for drengene, at kunne se og læse om deres børnefødselsdage, når de bliver ældre. Bloggen er jo faktisk lidt en dagbog. Dog med mange tusinde læsere ?


Men Elliot (og vi andre) havde den dejligste dag! Mikkel tager altid omsorgsdage eller afspadserer på fødselsdage, så vi bare kan hygge hele dagen. Det er så skønt, at det kan lade sig gøre! Vi startede morgenen ud med fødselsdagssang (I så måske min mors optræden på min IG story? ?), gaver på sengen og et lækkert morgenbord. Jeg havde lavet glutenfrie, veganske pandekager, nicecream med mega meget peanutbutter og selvfølgelig rundstykker og alt dertil.


Efter vi havde spist morgenmad, tog vi i et legeland ude i Aarhus. Det gør vi faktisk altid på drengens fødselsdage. De elsker det og det er så hyggeligt! Vi var der i et par timer og tog så hjem. Elliot sov i et par timer og vi fik dækket op til gæster til aftensmad.


Mikkel insisterede på, at Elliot skulle have Spiderman pynt, så det fik han selvfølgelig. Og det syntes alle børnene i huset var en fest! Vi har faktisk gemt meget af pynten til fremtidige børnefødselsdage (og Mikkels fødselsdag ?) Reklame | Alt pynten var fra www.feststemning.dk


Reklamelink | Min kjole kan købes her ? 10% på HELE shoppen med rabatkoden: Martinna10


Min mor havde lavet en meget kreativ kagemand. Måske ikke den kønneste, men den smagte nu altså meget godt! Og min mormor havde lavet hendes altid lækre kanelkage. Jeg fik desværre ikke et billede af aftensmaden, men det var ægte børnefødselsdags-tema. Vi fik hotdogs med veganske pølser fra LikeMeat, pommes og selvfølgelig de populære veganske nuggets, også fra LikeMeat. Der manglede måske lidt grønt, men hva’ fa’n, alle var vilde med det og det var mega nemt ??


Så vi havde en fantastisk dejlig dag og Elliot var omgivet af alle de mennesker, som elsker ham allerhøjest. Jeg er så glad og taknemmelig for min lille (store) familie, som altid møder op og giver mine drenge så meget kærlighed og omsorg.

Det er ikke til, at fatte at Elliot allerede er 2 år! Tiden går virkelig bare stærkere med barn nummer 2. Det er så vildt. Åh, hvor jeg elsker mine drenge! Jeg ville ønske, at jeg nogle gange bare kunne stoppe tiden og være i øjeblikket for evigt. Man skal virkelig nyde tiden med sine små. Pludselig er de så store ? kender I andre mødre mon den følelse?

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Anna

  Dine billeder er da så fine 🙂
  Tillykke med ham!

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak ?

 2. Kathrine

  Hvor er hans gaffeltrucks med tilbehør fra? 🙂

  1. Cellina Martinna

   Uh, jeg tror det er fra Bruder 🙂

 3. June

  Er du holdt op med at skrive på Bloggen?

  1. Cellina Martinna

   Nej. <3

Skriv et svar