SE MIT NYE HÅR. BOGSTAVELIG TALT.

Jeg har altid drømt om et langt, tykt prinsessehår. Og selvom min mor er frisør og altid har passet godt på mit hår, ofte klippet slidte spidser af og plejet det godt, har jeg bare aldrig formået at gro en lang manke. Mega øv! Og efter jeg har fået drengene, er mit hår blevet endnu mere ødelagt. Det er så tyndt og jeg kæmper hver dag med, at få det til at fylde bare lidt! Gode hårprodukter og jeg skal gi’ dig. Men det har ikke hjulpet en ski’! Mit hår er så ødelagt og i løbet af de sidste par måneder, har jeg tabt mega meget hår og det er blevet så tyndt, at jeg faktisk har været helt flov over det. Så nu skulle der altså ske noget nyt!

Jeg tog derfor beslutningen om, at få lavet extensions. Jeg har før haft klips-extensions – I ved, da jeg var helt ung (håhå), men der er altså sket meget indenfor de sidste 10 år. Nye metoder er kommet til og hvis man vælger den rigtige salon og gode kvalitetsprodukter, er det seriøst ikke til at se, at det ikke er ens eget hår. Jeg frygtede dog, at jeg ville ende ud med et lidt for dullede barbie-look, men jeg blev så positivt overrasket, da jeg først fik dem i. Barbie, men med klasse, ikk’? ? Jeg har jo aldrig haft så langt hår før, så det er virkelig som en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg er simpelthen så glad for resultatet!


^ mit hår inden extensions. Så slidt, ødelagt, skævt og kedeligt!


^ og efter. Wow! Overvej lige en forskel! Jeg elsker det!

Jeg fik det lavet hos Extensions Salon i Aarhus. Først fik jeg en Olaplex behandling, som gik ind og reparerede mit ødelagte hår. Hver gang jeg har været i bad, sidder mit hår nemlig i én stor, filtret knold, men da Line havde givet mig behandlingen, var mit hår seriøst som født på ny og så let at rede ud. Så det trængte mit hår virkelig til! Olaplex behandlingen koster 600 kr. Derefter gav hun mig extensions med easy weft og 110 gram luxus hår. Det koster 2200 kr. Jeg har dog fået lov til, at give mine følgere 10% hos Extensions Salon, så hvis du nævner mit navn, når du booker tid, får du altså 10% på behandlingen. Du kan booke tid på telefon nr. 86 13 80 80 ?

Dette indlæg har 8 kommentarer

 1. Emma

  Du skulle prøve Curly Girl metoden.
  Det er blandt andet Silicone der er med til at ødelægge håret. Det at dit hår er en filtret hårstak efter vask kunne tyde på at det mangler fugt og bruger du produkter indeholdende silicone kommer der nada fugt til håret.
  Knus

  1. Cellina Martinna

   Hej Emma,
   Tak for dit tip! Jeg har godt overvejet det. Jeg bruger dog ikke produkter med silicone i forvejen ?
   Kh Martinna

 2. Anne

  Hvor er din kjole fra?

  1. Cellina Martinna

   Object ?

 3. Ann

  Hvor er det smukt ?

  1. Cellina Martinna

   Tusind tak! ☺️

 4. Katia

  Er olaplex vegansk? ? Jeg tør ikke købe det, fordi jeg ikke ved om det er vegansk ?

  1. Cellina Martinna

   Det ved jeg faktisk ikke, men det går jeg udfra.. ?

Skriv et svar