MELANIE DELER FØR OG EFTER BILLEDER – 15 DAGES JUICEKUR

Nu har jeg gennemført 15 dages juicekur og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Jeg kan virkelig mærke på min krop, at den har fået en tiltrængt pause. Jeg har faktisk været så glad for det, at jeg har valgt at fortsætte 7 dage endnu og jeg tænker, at det bliver piece of cake, for jeg føler på ingen måde sult – jeg har energi og føler mig godt tilpas i min krop. Det er virkelig en spændende proces og jeg kan mærke, at jeg har fået renset ud i min krop. Hvis I har fulgt med i min historie, har jeg før skrevet herinde om, at jeg har en kronisk blødende tyktarmsbetændelse og jeg vil blot fortælle, at det har været rigtig godt for min mave at få ro. Min mave har det virkelig bedre end nogensinde før! Mange har også spurgt ind til amning, mens at vi har været på juicekur og det skal også lige siges, at det ikke har påvirket min amning, så Carla er ganske tilfreds og har fået en masse vitaminer igennem mælken.

Jeg har på 15 dages juicekur tabt mig 6,4 kg. Jeg har smidt 10 cm om navlen, 12 cm i taljen og 7 cm om låret.   

Jeg har været så glad for at juice, at jeg faktisk tænker at gentage succesen til januar.

Reklame: Hvis I er interesseret i samme juicekur, er det stadig muligt at få 10% med rabatkoden: cellinamartinna hos www.unpluggedjuice.dk – koden gælder til og med d. 31. oktober og koden skal indtastes i gavekortfeltet. Jeg har været på Beginner Diet 15 dages juicekur.

Se også Martinnas resultater efter 10 dages juicekur her.

 

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Pernille

  Hvor er du bare smuk!

  1. Cellina Martinna

   Tak. Hvor er du sød! <3

 2. Julia M.

  Jeg ville helt klart have prøvet at juice, hvis det ikke var fordi, det var så pisse dyrt!

  1. Cellina Martinna

   Kære Julia
   Der er jo også mulighed for selv at juice. Det kræver bare en masse arbejde. <3

Skriv et svar