10 DAGES JUICEKUR GENNEMFØRT – FØR OG EFTER BILLEDER

10 dages juicekur er nu gennemført og  jeg er klar til at dele mine før og efter billeder med jer! Hvis du har fulgt med de sidste 10 dage, sidder du måske nu og tænker: “Hov, var det ikke en 15 dages kur hun var på?” og jo, det var det. Men i går tog jeg altså beslutningen om at afbryde kuren. Jeg havde ærlig talt ikke lyst længere og jeg savnede mad ufattelig meget. Jeg kunne godt være fortsat 5 dage mere – min krop var fyldt med energi og jeg var ikke som sådan sulten, men jeg havde simpelthen bare ikke lyst. Simple as that. Og da jeg til aften spiste den største portion salat, var det med en kæmpe tilfredshedsfølelse i kroppen. Jeg var lettet, glad,  mega mæt (!) og vigtigst af alt helt vildt motiveret til, at fortsætte den sunde livsstil. Melanie ønskede at forlænge hendes juicekur og har derfor overtaget mine 5 dage, så det passede perfekt. Hun opdaterer fortsat løbende på hendes IG @melanieirena. Og spørg mig ikke, hvor hun får den vilje fra. Hun er seriøst den sejeste jeg kender!

Den her juicekur har været det absolut bedste kickstart til et vægttab og jeg er så lykkelig over, at min krop er blevet tilført så meget godt de sidste 10 dage. Tænk lige, hvor meget grønt jeg har indtaget og hvor meget ro jeg har givet den til, at helbrede sig selv. Jeg er så stolt over mig selv og at jeg gennemførte så mange dage! Jeg troede ærlig talt ikke, at jeg ville klare mere end én dag. Det er en kæmpe sejr! Og det bedste ved det hele er selvfølgelig de resultater, som jeg har opnået på blot 10 dage.

Jeg har tabt mig 4 kg på 10 dage og derudover har jeg smidt 10 cm rundt om maven, 8 cm i taljen og 7 cm ved brystet. Det er utroligt, hvad 4 kg kan gøre ved mig. Det har virkelig givet mig det største selvtillidsboost og jeg er så meget gladere for mit spejlbillede! Mit tøj sidder løsere og jeg kan passe en small igen. Det er så vildt! Min topmave har altid været mit “store” problem og jeg ved godt, at den ikke er helt væk endnu. Det kommer den nok aldrig 100%. Det er vel en del af mine charme. Lol! Jeg vil gerne smide et par kilo mere og der er ikke længe til, at jeg rammer min før graviditetsvægt. Men bare den forandring der er sket nu, gør underværker for min selvtillid. Og jeg er helt vildt motiveret til, at fortsætte den sunde livsstil. Jeg sætter så meget mere pris på mad nu og der skal ikke meget til at mætte mig.

Reklame: Tusind tak til Unplugged Juice, som har leveret juicen til os. Jeg er så taknemmelig over, at I var friske på et samarbejde med mig! Af hjertet tak.
Hvis du sidder derude og tænker, at du også gerne vil på juicekur, kan jeg varmt anbefale Unplugged Juice. Vi valgte Beginner Diet, som altså både indeholder frugt og grønt. Hver dag fik vi ét aloe vera shot, 6 juice og én vegansk proteinshake om aftenen. Det er bestemt ikke en sultekur! Det er fuldstændig gennemtænkt og det er det rene guf for kroppens celler. Og så har det simpelthen været så nemt, at få det hele levereret, fremfor at skulle bruge tid og energi på selv at juice. Unplugged Juice har derudover de aller bedste råvarer – friskpresset, lynfrosset og 100% økologisk. Og jeg har fået lov til, at give mine læsere 10% på alle juicekure hos www.unpluggedjuice.dk med koden: cellinamartinna ?????? Koden gælder til og med d. 31. Oktober! 

Og hvis du sidder og overvejer en 3-dages kur, skrev jeg her en opdatering på 3 dages juicekur.

Pas på jer selv, jeres kroppe og hinanden ?

Kærlighed og positiv energi fra mig.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Nanna

    Vildt imponerende 🙂

Skriv et svar