DEN DER TID PÅ MÅNEDEN…


Reklamelink: Min fine kjole kan købes her og der er 10% på alt med koden: Martinna10 ?

Hej piger,

Forleden blev jeg spurgt om, hvad jeg bruger når jeg har menstruation og det vil jeg rigtig gerne dele med jer! Der findes nemlig en miljøvenlig, økonomisk og helt naturlig løsning. Mange af jer kender den måske, men til de af jer som ikke gør: Det er simpelthen intet mindre end en fantastisk opfindelse! Det er selvfølgelig menstruations-koppen.

Jeg har kun brugt menstruations-koppen under to perioder, da jeg faktisk først lige har fået min menstruation for et par måneder siden. Inden jeg blev gravid med Elliot, nåede jeg kun at have menstruation én gang og jeg har derfor ikke rigtig haft det i over 5 år. Da jeg så fik det for et par måneder siden, blev jeg helt overrasket.. Min krop viser tegn på, at den igen er frugtbar og selvom det er en positiv ting, er jeg bare mega træt af, at skulle have menstruation igen. Når man har været gravid og ammende i over 5 år, glemmer man helt, hvor nederen det egentlig er. Jeg føler mig altid så utilpas under menstruation og jeg synes det er så ulækkert, at gå rundt med blod i trusserne og tamponer synes jeg gør ondt. Men menstruation er jo en naturlig del af (kvinde)livet og man kan altså ligeså godt få det bedste ud af det. Og derfor blev jeg så glad, da jeg først prøvede menstruation-koppen..

Jeg var dog lidt nervøs for det de første par gange, for hvad nu hvis den forsvandt deroppe og jeg ikke kunne få den ud igen? Haha, jeg ved godt at det ikke er muligt, men frygten sad alligevel bare i mig, så jeg skulle altså lige vænne mig til det. Men når først den sidder deroppe.. I tell you, det er fantastisk! Man kan intet mærke – den sidder bare! Og den kan sidde der i op til 12 timer af gangen, før man behøver at tømme den, så man glemmer altså helt, at man har menstruation. Det er altså nice!

Hvis man går op i, at passe bedst muligt på sin krop og ikke fylde den med giftig kemi, er koppen helt oplagt! Den er helt naturlig og virkelig miljøvenlig. Den kan holde i op til 10 år og overvej lige, hvor mange penge man bruger på bind og tamponer i løbet af 10 år? Der er altså kun fordele ved den, både sundhedsmæssigt- og økonomisk. Jeg er i hvert mega fan og blev nødt til at dele det med jer!

Reklamelink: Jeg bruger OrganicCup og jeg har fundet den på tilbud til de interesserede her ? og bare rolig, ladies, der følger en rigtig god brugsanvisning med! Husk at øvelse gør mester ?

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. S

  Har den os…
  Og har haft min i 2 år plus synes dog den er svær at holde lugtfri ( nogen gode råd, evt. fra andre. Pt bruger sådanne brusetabletter til tand proteser)

  1. Cellina Martinna

   Hej, jeg har ikke oplevet lugt, men jeg koger den godt igennem hver måned 🙂

 2. Christina Andersen

  Har haft min i 7-8 år og er super glad for den! Men 12 timer uden at tømme går ikke her.. Jeg tømmer min hveranden time og så har jeg altid et stofbind på som ekstra sikkerhed . Jeg bløder en del.
  Så for sådan en storbløder der før jeg fik koppen blødte igennem både bind og tampax på en time er det simpelthen fantastisk! Og ingen affald! ?

  1. Cellina Martinna

   Det er selvfølgelig forskelligt, afhængig af hvor meget man bløder. Men ja, det er fantastisk og skønt at der ingen affald er! 🙂

 3. Signe

  Jeg bruger den osse, har fået veninder til at bruge den såvel- er total fan af den ??❤️

  1. Cellina Martinna

   Så fedt! 🙂 <3

Skriv et svar