UPDATE PÅ 3 DAGES JUICEKUR

Hej venner,

Jeg vil lige dele en update på min juicekur og hvordan det er gået de sidste 3 dage. Melanie og jeg har jo valgt den længste juicekur på 15 dage, men man kan også vælge at juice et par dage og derfor tænkte jeg, at det kunne være rart for jer, som overvejer et par dage, at høre hvilken forandring jeg egentlig har oplevet, på de her 3 dage.

Jeg har tabt mig 2,3 kg og Melanie har tabt sig 3,3 kg – på 3 dage. Jeg er klar over, at det nok mest er væske, som ryger de første par dage, men jeg synes alligevel det er vildt motiverende og jeg kan tydeligt se en forskel på min krop. Min mave er allerede skrumpet ind og jeg elsker, at jeg ikke er oppustet overhovedet. Det er virkelig dejligt!

Den trofaste læser ved, hvor mange år jeg har døjet med acne og uren hud og at jeg efterhånden har prøvet alverdens ting, for at nå til bunds i det. Jeg har længe drømt om en juicekur, fordi jeg er overbevist om, at min acne skyldes det mad jeg indtager og hvordan jeg har det psykisk. Og jeg kan allerede nu se en vild forandring! Min hud er så blød – jeg har ikke en eneste bums, ikke noget betændelse overhovedet og min hudorme og talgkirtler trækker sig mere og mere sammen, for hver dag der går. Min hud er smukkere end den har været i mange år og det er altså også bare helt vildt motiverende! Jeg glæder mig til at se, hvordan den ser ud, når jeg er helt færdig med juicekuren – gad vide om den bliver helt fejlfri? Jeg glæder mig til at dele før og efter billeder med jer!

Derudover er jeg positiv overrasket over, hvor godt min krop egentlig har det. Når jeg førhen har været på kur, har jeg haft bragende hovedpine og ingen energi overhovedet. Men sådan er det slet ikke. Jeg har ikke haft hovedpine på et eneste tidspunk og jeg tænker at det må være fordi, at den her juicekur er så godt sammensat og helt vildt gennemtænkt. Man får alt det kroppen har brug for og det kan altså mærkes! Jeg har dog fundet ud af at det er meget vigtigt, at jeg følger kuren og alle instrukserne og altså husker at drikke juice hver 2. time. I går puttede jeg drengene inde i sengen og lå ret fastlås imellem dem og pludselig var der gået 3 timer uden juice. Da jeg stod op, var mit blodsukker helt nede – mine ben rystede under mig og jeg var helt færdig. Så jeg skyndte mig at drikke 1,5 juice og fik det heldigvis hurtigt godt igen. Men det var lige en lille lærestreg for mig. Det er vigtigt, at man drikker nok juice og ofte nok – så når man nemlig heller aldrig derud, hvor man er vildt sulten.

Den hårdeste del ved juicekuren, er helt sikkert mine tanker. I går var det fredag og normalt plejer vi at hygge med lækker aftensmad, et glas vin og chips med dip. Haha, det var sgu en hård aften at komme igennem! Jeg puttede Elliot tidligt og lå så inde i sengen og så fire Klovn afsnit. Det hjalp på humøret! Men det går mere og mere op for mig, hvor meget mad fylder i mine tanker og hvor meget, jeg forbinder det med hygge – og det er pisse svært, at skulle vænne sine tanker til noget andet: at mad bare er mad – noget som skal indtages for at nære kroppen og for overlevelse. Puha.. det er kun sundt for mig det her! Og jeg er ret sikker på, at jeg sætter meget mere pris på mad, når den her juicekur er ovre.

Jeg glæder mig til, at de her uger er ovre og jeg glæder mig til, at få en sund, udrenset og “ny” krop. Jeg lover at update en masse i løbet af de næste par uger. Jeg er mest aktiv på min Instagram, så følg endelig med der også @cellinamartinna ?

Reklame: Hvis I er interesseret i samme juicekur, kan I finde mange flere informationer på www.unpluggedjuice.dk– vi er på den som hedder 15 dages juicekur Beginner Diet.
Og jeg kan i samarbejde med Unplugged Juice tilbyde alle mine læsere 10% på alle juicekure med koden: cellinamartinna ?

 

Skriv et svar