VORES 25 ÅRS FØDSELSDAGSFEST OG ALLE BILLEDERNE

Indeholder reklame

Mikkel og jeg holdte fødselsdagsfest i lørdags og som jeg lovede jer på min IG (@cellinamartinna), vil jeg gerne dele alle de skønne billeder, vi fik taget i weekenden. Vloggen må I altså vente lidt med – der er over 60 minutters video og det kommer til, at tage et par timer (eller fem) at klipppe ned ?

Vi havde en fuldstændig fantastisk aften, med de dejligste mennesker! Jeg er så glad for, at jeg alligevel valgte at fejre de 25 år. “Man fortyder kun de fester, man ikke holdte”, var der en læser, som skrev til mig i min store overvejelsesproces. Og hun havde helt ret: Jeg er så glad og taknemmelig for weekendens stunder. Jeg føler mig meget taknemmelig over, at have så mange gode mennesker i mit liv. Der var desværre mange afbud og derfor også en del mennesker der manglede, men vi endte alligevel med at være knapt 50 mennesker og så endda i vores lille stue. Næste gang lejer jeg et kæmpe festlokale! Jeg glæder mig nærmest allerede til min 30 års nu.. Wow, sagde jeg virkelig det?Milan og Elliot var selvfølgelig med hele aftenen og var vågne, lige indtil de ikke kunne mere – og det fungerede bare mega godt! Elliot vågnede ikke én eneste gang i løbet af natten og jeg kunne derfor hygge mig med vores gæster, alt imens drengene sov trygt inde ved siden af. Så dejligt!


Stuen var simpelthen SÅ fin med pynt fra feststemning.dkse flere billeder her!


Vi havde (igen, igen) bestilt lækre salater fra Grön Catering i Aarhus og selvfølgelig de populære, veganske nuggets fra LikeMeat. Folk var vilde med menuen!


Melanie havde lavet hendes lækre kartoffelbrød. Hun er seriøst mester i at lave brød og alle elsker det! Min mor havde lavet hvidløgssmør til.


Og selvfølgelig min mors mega lækre kartoffelsalat.


Nu har vi efterhånden holdt en del fester, udelukkende med vegansk menu og denne gang var også en stor succes. Alle roste maden og det hele var bare så lækkert!


Søde Nanna, som I nok også kender fra De unge mødre. Så skøn og hjertevarm en pige!


Dejlige damer! Kreapernille, Nanna, Jenni og Camilla.


Når Camilla og jeg forsøger at få et godt billede og disse var de eneste brugbare, efter pinligt mange forsøg. Haha, typisk! Camilla kender I helt sikkert også og hun er bare skøn!


Vores gode venner, Benjamin og Calina. Måske kender I allerede Calina som Neohippie på IG. Hun er så inspirerende! #gofollow


Min skønne veninde Sandra og hendes lille lækre dreng, Felix.


Milan og Aston – to søde hjemmeskole unger ❤️


Seje Storm og Milan havde også en fest ??Det lækreste, veganske dessertbord – i hvert fald hvis du spørger mig! Oreokiks, saltfisk, pandalakrids, min mors banankage, min mormors kanelkage, trøfler fra Royal, is fra Choice og selvfølgelig vegansk bailey. Mums! ? Popcornbægre og de fine guldhjerter er også fra feststemning.dk.


De overnattende gæster fik møllehjul, scrambled tofu og veganske pølser fra LikeMeat til morgenmad.


Helt tilfældigt stod begge damer op i disse trøjer – og jeg blev jo simpelthen nødt til at tage et billede! That’s my girls ? #plantpower ???

Skriv et svar