ET SMUGKIG – AFSNIT OM HJEMMESKOLE I DE UNGE MØDRE

Hej venner!

I er så mange, der igennem tiden har spurgt ind til hjemmeskole og hvordan vi praktiserer det herhjemme. Og nu kan I endelig se det med egne øjne – for i morgen, tirsdag kl. 20.00 på Kanal 4, kommer der et afsnit i De unge mødre, hvor I følger os på en helt normal hjemmeskoledag. Jeg glæder mig til at vise jer det og jeg håber at det kan dække en masse af jeres mange gode spørgsmål og stille jeres nysgerrighed – måske det endda også kan inspirere familier derude? Det håber jeg!

Melanie og jeg har valgt, at gå live på min Instagram efterfølgende. Så efter afsnittet i morgen, går vi live på min Instagram @cellinamartinna omkring kl. 21.00. Her får I igen mulighed for, at stille os alle de spørgsmål, I må have på hjertet.  Så følg rigtig gerne med på min Instagram lige her.

Og så får I selvfølgelig lige et lille smugkig på afsnittet i morgen 😉

Læs alle mine tidligere blogindlæg om hjemmeskole, som helt sikkert også kan besvare en masse spørgsmål:

Skriv et svar