25 ÅRS FØDSELSDAG I ET ROSAGULD TEMA

Annonce for Feststemning.dk

Det var først da vi fik pyntet op, at det gik op for mig, hvor girly det i virkeligheden var. Seriøst, jeg havde slet ikke overvejet, hvor lyserødt det hele ville blive, da jeg puttede alle de fine ting i kurven fra feststemning.dk. Mikkel var en smule skeptisk, da han kom hjem fra arbejde og så vores lyserøde stue. Det var jo også hans fødselsdag og han syntes åbenbart godt det kunne have været lidt mere kønsneteutralt? Say what, right ??‍♀️ Men jeg fik alligevel hurtigt overbevist ham om, at han selvfølgelig var mand nok til, at bære et lyserødt hjem ? Det gode ved det lyserøde tema var også, at vi jo faktisk kunne gemme meget af pynten til vores fremtidige barns barnedåb – som jo selvfølgelig bliver en pige, ikk’? Og hvis ikke, så er baby jo nok også lidt ligeglad, om der er pyntet med lyserød eller blå ?

Nå, men det var simpelten SÅ mega pænt det hele! Jeg var fuldstændig vild med det look, vi havde fået skabt med alt det smukke festpynt. Det er sjældent, at vi har pyntet så flot op herhjemme og jeg er stadig imponeret over, at vi kunne få plads til så mange mennesker, i vores lillebitte stue. Alle stuemøblerne var flyttet ind i soveværelset og kontoret og vi sad alle meget tæt – men det var så hyggeligt og pynten gav virkelig bare en hel speciel, hyggelig og romantisk stemning! ?

Jeg lover snart at dele en masse stemningsbilleder fra festen og alt det lækre mad, men jeg syntes simpelthen at pynten fortjente et indlæg, helt for sig selv. Og se lige alle de fine billeder vi fik taget! Min kære veninde Pernille hjalp mig med, at tage en masse billeder. Hun er ekspert i billeder og har selv et smukt, lyserødt univers på Instagram. I kender hende måske som @kreapernille ?

Direkte link til pynten: fødselsdagsguirlander i rosaguld – guiderlander i rosaguld – lyserøde pompoms – bordkort med hjerter – love confetti – lyserøde rosenblade – rosa servietter med guldmønster – guld papirsugerør

 

Skriv et svar