VIDEO: MELANIE FORTÆLLER OM KUL OG LER

https://www.youtube.com/watch?v=QB6IO-EiHW8

Skrevet af Melanie Irena Larsen

Kære alle sammen.

Tusind tak for alle jeres private e-mails. Jeg er dybt rørt over jeres tillid og jeg får kuldegysninger hver eneste gang, jeg modtager en mail fra jer.

Jeg har fået mange spørgsmål omkring kul og ler, så jeg har lavet denne lille videobeskrivelse til jer. Derudover kommer jeg med en opskrift, som kan bruges mod uren hud, eksem og betændelse.  Jeg kommer også med et lille råd, som man kan bruge ved brystbetændelse.

I videoen nævner jeg Elmebark og en filterkande, som renser vandet og reducerer indeholdet af tungmetaller og forurening. Reklamelink: Her er et direkte link till Elmebark og her et direkte link til filterkanden 

Læs hele min personlige historie her.

Få en dejlig weekend!

Kærligst Melanie

I er velkommen til at sende en mail til melanieirena@outlook.dk ved spørgsmål. Martinna fik en del henvendelser ved mit første blogindlæg omkring naturlig antibiotika og jeg vil gerne hjælpe, men det kan godt være der går et par dage før du får svar fra mig. <3

 

Jeg gør opmærksom på, at jeg hverken er læge eller anden form for behandler og alle råd der gives på denne blog og video følges på eget ansvar.

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Heej ?

    Hvor køber i jeres kul pulver henne? Jeg syntes kun jeg finde det i kapsel form.
    Venlig hilsen Sascha

Skriv et svar

Luk menu