HEMMELIGHEDEN BAG MIN FEST

Reklamelink: Min kjole kan købes her og er lige nu på tilbud med 40%

Hej venner,

I husker måske at jeg for et par måneder siden, delte et par tanker på min Instagram, om hvorvidt jeg skulle holde en stor fest, i anledning af min 25 års fødselsdag. Jeg var mega meget i tvivl, for et eller andet sted, havde jeg jo vildt meget lyst til at fejre livet, men samtidig magtede jeg heller ikke helt tanken om, at skulle feste for første gang i… fem-seks år? Ja, så lang tid er der nemlig gået. Altså hvis vi ser bort fra større familiesammenkoster og den slags. Jeg har ikke sådan rigtig festet – I ved, danset, grint, drukket mere end to genstande og bare haft det mega sjovt. Og det trænger jeg lidt til nu, kan jeg mærke. Men hvorfor lige nu?

Jeg har en fornemmelse af, at jeg snart bliver gravid igen. Ja, altså ikke lige nu og her, men indenfor den nærmeste fremtid. Vi vil jo gerne have en mere på et tidspunkt og man kan jo ligeså godt få det overstået, ikk’? Haha, nu skal det selvfølgelig ikke lyde som om, at det bare er noget som skal overståes. Men ærlig talt. Jeg hader at være gravid. Og føde. Og jeg er faktisk heller ikke det store babymenneske. Jo, altså babyer er da søde og dejlige og alt det der, men jeg synes faktisk den fedeste alder er omkring de 1-2 år,  hvor de begynder at snakke og få rigtig meget personlighed. Det er klart den fedeste tid, hvis du spørger mig. Og man kan jo ligeså godt få ens børn tæt. Det tænker jeg der er mange fordele ved! Så der går nok ikke særlig længe, før den næste melder sin ankomst. Vi planlægger det dog ikke. Han/hun må komme, når tiden er inde..

Men jeg skal altså lige nå at have en aften – bare én aften, hvor jeg kan hygge mig med mine venner og familie, indtage alle de Mokaï jeg vil og ja, bare feste til langt ude på natten. Drengene skal selvfølgelig være med til festen og der kommer også mange andre børn. Hvordan det hele lige kommer til at gå op, uden alt for trætte og overstimulerede børn – det tager vi til den tid. Min mor har tilbudt sin hjælp og Mikkel har også sagt, at han gerne vil putte dem, når de bliver trætte. Han synes åbenbart også jeg trænger til sådan en aften? Haha. Så det skal altså nok gå det hele!

Festlokalerne er booket, maden er bestilt, serveringen er fundet og vi er ved at have godt styr på det hele. Og jeg glæder mig bare helt vildt! ??

Skriv et svar