VLOG: MIN HVERDAG SOM HJEMMEGÅENDE BLOGGER

Hej venner!

Til de af jer, som endnu ikke har opdaget det, har jeg uploadet en vlog på min YouTube kanal, hvor jeg viser jer en hel dag i vores liv – fra morgen til aften og alt der imellem. Jeg ved at mange undrer sig over, hvad en blogger mon laver helt lavpraktisk og det har jeg forsøgt at vise jer. Mine børn er jo ikke i pasning og jeg er derfor sammen med dem nærmest alle døgnets timer. Det kræver selvfølgelig lidt tilpasning, planlægning og generelt at det hele går op i en højere enhed. Det kan være svært og jeg er godt brugt nogle aftener. Men jeg er meget taknemmelig og glad for mit liv og vores hverdag – sammen ❤️

Flere har spurgt, om jeg ikke også kunne vise en dag i vores hjemmeskole og det vil jeg rigtig gerne! Der kommer dog snart et afsnit i De unge mødre, hvor vi viser en hel “skoledag” og hvad vi præcist laver, så det synes jeg selvfølgelig I først skal se. Jeg skal nok sige til, når jeg ved hvornår det bliver vist! Og så kan det være, at jeg efterfølgende laver en vlog, som en slags opfølgning på programmet. Det ser jeg lige på! ☺️

Men det er fedt med alt den positive respons på mine vlogs! Jeg fornemmer at I gerne vil have flere af den slags?

God weekend, smukke mennesker ?

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Trine-mortil3

    Hej?
    Er ny læser her på bloggen og bliver simpelthen bød til at spørge om du har lyst til at dele din cacao Smoothie opskrift? Jeg har 3 meget græntsags forskrækkede små børn og tænkte at den kunne blive min redning?
    Hilsen en 43 år gammel mor til 3?

Skriv et svar