VEGANSK OG GLUTENFRI STUDENTERBRØD

VEGANSK OG GLUTENFRI STUDENTERBRØD

Forleden eksperimenterede vi med at lave glutenfri og naturligvis vegansk studenterbrød. Det er nemlig en af de kager, som jeg virkelig godt kan savne som veganer – og jeg synes faktisk, at det endte meget godt! Den smagte i hvert fald mega godt, så det ville jo være en skam ikke, at dele opskriften med jer, ikk’?! ?

Ingredienser til bunden:

200 gram fuldkorns rismel
200 gram boghvedemel
200 gram majsmel
400 gram Fri margerine
200 gram rørsukker
6 spsk. HUSK
8 spsk. hørfrø slim (Se her, hvordan man laver hørfrøslim)
2 tsk. vaniljepulver
Lidt vand, så dejen bliver tilpas

Fremgangsmåde:

  • Stil dejen på køl i en time
  • Fordel herefter et tyndt lag dej på bagepladen
  • Bag i varmluft ved 180 grader indtil den er gylden – tjek allerede efter ca. 10-15 min.
  • Lad kagen køle ned, imens du laver selve kagen, som er denne opskrift på veganske trøfler – lav 4 potioner!
  • Start med at smøre syltetøj på kagebunden og lad det hvile i 20 min.
  • Nu fordeler du trøffelmassen ovenpå syltetøjet
  • Lad det hvile i 10 min.
  • Bland flormelis og kogt vand til glassur, som du hælder ud over kagen – lad det stivne
  • Drys til sidst med kokos
  • Der bliver til en helt bradepande, som skæres i mindre stykker.
  • Velbekomme! ?

Dette indlæg har 3 kommentarer

    1. Fedt at det kan bruges! 🙂

  1. Jeg faldt over din opskrift for et par uger siden, og mig og min kæreste brugte den så her i går. Vil bare lige sige, at den fungerer altså godt den opskrift!

Skriv et svar

Luk menu