HIP HURRA, DET ER MIN FØDSELSDAG

I dag fylder jeg 25 år. Og jeg vil derfor bruge et øjeblik på, at sende lidt positiv energi ud i universet.  For selvom jeg måske har liiiidt krise over, at jeg nu er halvt 50, så er jeg faktisk mega taknemmelig over at være, hvor jeg er idag. Jeg ved godt at janteloven måske ikke helt tillader det, men i dag er jeg ligeglad, for mit liv er sgu ret fantastisk og det skal siges højt!

Jeg havde aldrig troet, at jeg i en alder af 25 år skulle have to vidunderlige børn og være gift med den lækreste og sødeste mand i verden. Jeg havde slet ikke troet, at jeg ville blive husejer så tidligt i livet og at det så ovenikøbet er drømmehuset, eftersom at det rummer ikke kun min lille familie, men også min søster og hendes. Vores lille bofællesskab og dét at bygge hus sammen, er en af de bedste beslutninger nogensinde. Det fungerer bare! Og jeg er så taknemmelig over, at vores tilsammen fem skønne unger, har hinanden – hver dag. Der er altid liv i huset og selvom det nogle dage kan føles som det rene kaos, er det simpelthen også bare så freaking hyggeligt! Jeg synes det er en kæmpe gave, vi giver vores børn. De er allesammen hjemmeunger og skal hjemmeundervises og det er virkelig bare et kæmpe plus, at vi kan gøre alt det sammen.

For ikke at nævne resten af min fantastiske familie, som altid er der og som vi er så tætte med. Mine forældre, min lillesøster og hendes kommende mand (juhuu, de er lige blevet forlovet!), mine to hold bedsteforældre og resten af min familie og vores dejlige venner og bekendtskaber. Jeg elsker de mennesker, jeg har i mit liv og de betyder alt for mig! Jeg føler mig så heldig.

Og til sidst, men ikke mindst, at min blog og sociale medier er blevet en levevej. Det er for vildt og jeg elsker alt ved det! Hold nu kæft, hvor er det genialt, at man kan leve af det, man elsker at lave. Jeg havde aldrig turde håbe på, at det blev muligt for mig. Og det kan jeg jo kun takke jer for, mine kære læsere. Uden jer ville det her slet ikke være muligt. Jeg bruger mange timer dagligt på at kommunikere med jer og det giver mig så meget. TAK for jer! Tak fordi I læser med, tak for jeres opbakning og altid søde og hjertevarme beskeder. Det betyder så meget ❤️

Bloggen og de sociale medier kræver mange timer af mig, hver dag. Jeg er hele tiden “på” og jeg er stadig ved at lære, at balancere mellem arbejde og dét at have mine børn hjemme på fuldtid. Og det kan kun lade sig gøre, fordi jeg har min elskede mor, som hjælper til. TAK mor, fordi du hjælper og støtter mig, så mine drømme kan gå i opfyldelse.

Og hvad er planen for fremtiden så? De næste 25 år skal bruges på min familie. Surprise! Jeg er totalt et familiemenneske og jeg ønsker at bruge al min tid med dem. Vi skal opleve en masse og måske endda rejse ud i verden? Jeg har aldrig haft den store rejselyst, men jeg kan mærke, at det begynder at trække lidt i mig. Måske det bliver muligt en dag, at købe en autocamper og rejse rundt? Det drømmer jeg lidt om. Og så skal jeg også bare udvikle mig helt vildt indenfor blogging og SoMe. Jeg glæder mig så meget til fremtidige kampagner og samarbejder med fantastiske mennesker og firmaer. Jeg elsker at kunne levere noget godt content, som giver mening for mine læsere og jeg ønsker at blive endnu dygtigere til det.

Nu skal det hele heller ikke lyde som lutter idyl – det kan Janteloven slet ikke tillade! Selvfølgelig har vi også nogle hårde dage herhjemme og dage, hvor jeg har lyst til at rende skrigende bort. Dage hvor det hele føles uoverskueligt og dage hvor jeg kæmper med mine indre dæmoner. For believe me, dem har jeg. Men alt i alt, har jeg jo faktisk et rigtig dejligt liv. Jeg kan slet ikke tillade mig, at brokke mig. Jeg er sund og rask og vigtigst af alt, er menneskerne omkring mig ligeså. Vi har mad på bordet og tag over hovedet. Og vi har altid hinanden! Og mere kan jeg faktisk ikke forlange.

Og nu sidder jeg så her og drikker min iskaffe, med to kæmpe kradsmærker i ansigtet. Man er vel ikke drengemor for ingenting? Mikkel har taget fri fra arbejde og vi har aftalt, at tage ind til byen og spise god mad og måske tager vi i legeland efterfølgende. Dagen skal selvfølgelig bruges med mine dejlige drenge og vi skal spise så meget lækker mad. Haha, jeg elsker mad og selvom jeg er på en lille kur (like always), skal jeg i dag have alle mine livretter.

Om lidt kommer den nærmeste familie til morgenmad og i aften kommer mine forældre og spiser. Vi tager mad med hjem fra byen. Det skal bare være nemt idag! Og når ungerne sover i aften, skal jeg se Netflix og spise intet mindre end to veganske Ben & Jerrys peanutbutter cookie – helt selv! Bare fordi jeg kan. Det bliver den bedste dag ever!

Den 8. september holder jeg stor fødselsdagfest, hvor jeg har inviteret alle de dejligste mennesker, vi kender og det bliver en festdag! Jeg glæder mig så meget. Jeg har seriøst ikke festet i 5 år og nu skal jeg bare give den gas! Det bliver jeg simpelthen nødt til, for lur mig ikke, om jeg er gravid igen indenfor den nærmeste fremtid…

NOW IT’S MY TIME TO SHINE – AND HAVE A PARTYYYY!!

Skriv et svar